PUMA Creative Factory – Love Thy Planet

Dupa lansarea cu succes a initiativei PUMA The Creative Factory in noimebrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita, urmata apoi de editia limitata de jachete personalizate T7 by Akcent, PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu Love thy Planet. PUMA a facut un parteneriat cu Wildlife Works si Lumi pentru editia din acest an PUMA Creative Factory, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba, folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti.

Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation), o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen: reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator. Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii Wildlife Works, angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din Kasigau , Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade.

Pe site-ul www.puma.com/lovethyplanet PUMA va oferi oamenilor posibilitatea sa incarce poze cu ceea ce iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve. La evenimentele PUMA Creative Factory, participantii vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii, folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi, colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui. Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself. Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina, isi dezvolta culoarea in lumina soarelui, facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile , pentru a crea un produs fashion unic.

Evenimetul PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc in Club Oxygen, Mall Sun Plazza, pe data de 25 Octombrie 2012. Fiindca avem nevoie de lumina soarelui, va asteptam acolo, la ora 11 dimineata ca sa ne jucam cu cerneluri, fotografii si produse PUMA. Jucariile le aducem noi, voi nu trebuie decat sa fiti acolo!

Comunicat de presa

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. […] mai scris: Elena Ciric, Auras Mihai, Mamica Urbana, Blidaru, Xuleasca, Valentin Bosioc (lista este in curs de actualizare, reveniti) Te-ar mai […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.