Știri
Leave a comment

1 iunie cu activitati interactive si fructe la B.Energy, alaturi de Dreams World

Tema petrecerii:

Salata de fructe

Copii si parinti vor participa la activitati interactive cu fructe

 

O infuzie de energie pentru toata lumea, de la mic la mare. Pentru ca, asa cum spune si numele salii-concept, in cadrul B.Energy Body & Mind Fitness, totul inseamna energie, indiferent de varsta celui care trece pragul locatiei situata la intersectia B-dul Dacia – Calea Grivitei (Piata Romana).

Pentru a intampina cum se cuvine inceputul unei colaborari lungi si, cu siguranta, foarte frumoase intre Gradinita Dreams World si centrul-concept, ne intalnim intr-o zi speciala, pe 1 iunie, sa petrecem cu copiii.

 

Ne vom juca, ne vom distra constructiv si cei mici vor experimenta programe de dezvoltare motrica, vom exersa creativitatea fiecaruia si, astfel, vom avea parte de un exemplu potrivit si revelator in legatura cu ce presupun, in mare, cursurile de dezvoltare motrica pentru copii pe care le propune www.benergy.ro prin programul B.Energy Kids Development. Aceste programe sunt destinate copiilor incepand cu varsta de 3 anisori.

 

Copiii vor merge impreuna cu educatoarea, iar dumneavoastra sunteti asteptati acolo de la ora 17:00 pentru a participa, alaturi de cei mici, la concursurile interactive ce se vor desfasura pana la ora 18:30.

 

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree