Workshop despre preconcepțiile și miturile legate de maternitate. 1 iunie. Mămica Urbană și Itsy Bitsy

Azi am fost la radio. Ah, ce-mi mai place să vorbesc în direct, sincer și deschis pentru toți părinții ascultători de Itsy Bitsy și cititori de Mămica Urbană. Am fost invitată la emisiunea Happy Music și am vorbit cu Ruxandra și Marius despre workshop-ul pe care îl voi ține pe 1 iunie la Cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă Națională.

Pe scurt, Itsy Bitsy a pregătit pentru 1 iunie un festival maraton de 12 ore, cu activități pentru toată familia, jocuri, concursuri, distracție, ateliere, workshop-uri și o mulțime de surprize. Pentru al treilea an consecutiv, am onoarea să fiu invitată să le vorbesc, în cadrul unui workshop, părinților care vor veni atunci în parcul Al. Ioan Cuza.

Ce teme vom atinge la workshop

  • Mitul mă sacrific pentru copil
  • Mitul nu am timp pentru mine
  • Nu mai e nevoie să mă aranjez
  • Cum își văd bărbații soțiile în această perioadă?
  • Ce se întâmplă când copiii cresc și ai ceva timp pentru tine
  • Cum să nu te abandonezi? tips&tricks, avantaje
  • Cum îți dai întâlnire cu tine însăți?
  • Cum te descoperi în noua ta postură? ce e de explorat?
  • Cum evoluezi odată cu copilul? Cum îl inspiri ca femeie asumată, nu doar ca mamă

Despre presiuni impuse și auto-asumate despre maternitate

Azi am început puțin să discut cu Ruxandra și Marius despre cât de important este să nu ne lăsam pe ultimul loc, care este diferența dintre egoism și dreptul de a avea grijă de tine însăți, despre rolurile femeii, despre cum îi inspirăm pe copii, despre preconcepțiile societății legate de maternitate, despre presiuni impuse și auto-asumate, despre rolul taților într-o familie, despre mama tip cloșcă și despre multe altele. Vă invit să ascultați conversația noastră. Mulțumesc, dragilor, pentru invitație.

Așadar, voi ce credeți? Ce model vreți să îi oferiți copilului vostru? Vă aștept fie aici la comentarii, fie la întâlnirea din 1 iunie să vorbim pe bune despre maternitate și despre rolul nostru în propriile noastre vieți. Voi invita alături de mine, pe scenă, alte două mame, doi tați și un specialist în terapie de familie. Stay tuned să aflați cine sunt.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.