Acum nu mai îmi e frică să mă simt importantă

Cu vreo două săptămâni înainte primisem de la Itsy Bitsy o invitație. De onoare. La Premiile de Excelență. Am citit-o repede și am închis mailul la fel de repede. Onoarea mă făcea să mă simt importantă. Însă în acea zi nu puteam duce această emoție: de a fi importantă. Așa că mi-a fost frică și am fugit. În fuga mea, am tot găsit scuze pentru a nu merge la gală. Pe de altă parte, nu mi se părea de bun simț să refuz o astfel de invitațe.

Joia trecută, după ce am sărbătorit 20 de ani de împreună cu Bogdan, mi-am pus my little black dress, perlele și plicul fucsia și am mers la Teatrul Excelsior, la prima ediție a Premiilor de Excelență Itsy Bitsy. Nu mai mersesem de 5 ani la un eveniment de seară și mă simțeam puțin stângace. Ne strânsesem acolo oameni frumoși care aduc bucurie în familie. Urmau să fie decernate 15 premii personalităților și instituțiilor care susțin dezvoltarea copiilor pe toate planurile.

Gazda a fost Ruxandra Rusan, iar premiile și trofeele au fost înmânate de copiii care s-au jucat și au crescut de-a lungul timpului cu Itsy (și cu) Bitsy. Pe scenă am văzut multe emoții, împlinire, bucurie, entuziasm, lumină și culoare. Categoriile au fost dintre cele mai diverse, astfel încât să acopere provocarea de a fi părinte. Dintre ele: Bine pentru familie, Investim în educație, Sport pentru copii, Parenting pentru toți, Oameni care inspiră. Toate categoriile le puteți vedea aici.

Inima a început să-mi iasă din piept când, la ultima categorie, Părinte implicat, am fost nominalizată, alături de Ioana Chicet-Macoveiciuc și Oana Moraru, pentru că am depășit barierele familiei și ne-am implicat în întreaga comunitate. Mă simt extrem de onorată pentru nominalizare și mai ales că premiul a fost prezentat pe copiii Nadiei și a lui Felix Tătaru, părinții singurului radio pentru copii din România. Câștigătoarea a fost Oana Moraru, consultant educational și fondator al școlii privare Helikon.

Nominalizarea mea a fost pentru succesul blogului Mamica Urbană, a cărui naturalețe ne-a cucerit de la primul articol, pentru că inspiră zilnic mii de cititoare fidele să găsească moduri de a-și face viața mai ușoară, bucurându-se de momentele care contează cu adevărat, cele petrecute în familie. (Itsy Bitsy). Mulțumesc! Acum nu mai îmi e frică să mă simt importantă.

f831a7dc-d8ef-42b4-bf23-5c21531a820f

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

4 comentarii

  1. Felicitari pentru nominalizare!
    Eu consider ca esti importanta pentru toti cititorii blogului!
    Te imbratisez.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.