Ajutați-ne să le luăm costume de supereroi copiilor bolnavi de cancer

Asociația Spitale Curate desfășoară programul “Zi cu fapte bune”, program destinat copiilor bolnavi de cancer de la Institutul Clinic Fundeni, Institutul Oncologic București și Marie Curie.

Săptămâna viitoare va avea loc câte o petrecere la fiecare dintre cele 3 spitale. Asociația își propune să le cumpăre copiilor costume de supereroi și prințese, să decoreze saloanele în câte o poveste și să le ofere copiilor astfel 2 ore de distracție, după cum urmează:

25 octombrie la Marie Curie

29 octombrie la Institutul Clinic Fundeni

30 octombrie la Institutul Oncologic București

Vor fi în fur de 150 de copii participanți la această petrecere și este mare nevoie de ajutorul nostru pentru ca aceste petreceri să se întâmple. Ce putem face?

  1. Să mergem la magazine și să cumpărăm un costum pe care să îl donăm apoi Asociației. Nu sunt acceptate costumele purtate pentru că există anumite reguli de siguranță igienico-sanitară pentru copiii din secțiile de oncologie din cauza imunității scăzute.

Iată aici listele cu ce își doresc copiii să devină măcar pentru câteva ore.

  1. Să donăm bani pentru cumpărarea costumelor și organizarea peterecerilor, în contul RO46RZBR0000060016949927 lei, deschis la Raiffeisen Bank, beneficiarul este Asociația Spitale Curate.

Din iunie 2014 până în momentul de față, “Zi cu fapte bune” a însemnat peste:

  • 600 de kg de fructe la Institutul Clinic Fundeni;
  • 240 de kg de fructe la Institutul Oncologic București;
  • 40 de kg de fructe la Mărie Curie, unde programul a început în martie anul acesta;

Copiii au mai primit: jucării, medicamente, haine, fonduri pentru analize și produse de igienă, au participat și la 4 petreceri tematice: de Halloween, când au primit costume de supereroi, Bal de Basm, când copiii au ieșit din spital și au fost introduși într-o atmosferă de basm, 1 martie, când copiii au primit mărtișoare și flori alături de mămicile lor și 1 iunie când a fost organizată o paradă a modei.

unnamed-1

unnamed-2

Pentru informații suplimentare, o puteți contacta pe Alexandra Râureanu: alexandra.raureanu@spitalecurate.ro, 0747 444 093.

Copiii vă mulțumesc anticipat pentru iubire, susținere și bucurie.

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.