Știri
Leave a comment

Alba ca Zapada si Mutulica, la Puzzle Cafe

Sambata, 28 septembrie si duminica 29 septembrie, ora 11.00

Stim cu totii clasica poveste a printesei Alba ca Zapada. Alungata de cruzimea Masterei, ea se refugiaza in casa celor sapte pitici si traieste fericita cu ei, pana cand Mastera o gaseste si o supune unor incercari. La final, Alba ca Zapada musca din mar, dar este salvata si traieste fericita pana la adanci batraneti.

V-ati gandit vreodata ca in scena poate aparea doar Mutulica, care face cat sapte? Dar ca Mastera poate sa muste chiar ea din marul otravit? Unde mai pui ca Alba ca Zapada poate sa va invete copiii sa nu deschida usa strainilor, sa nu primeasca daruri de la ei si sa asculte de sfaturile parintilor.    

Teatrul Zurli, teatru pentru copii, pune in scena o varianta plina de surprize a povestii Alba ca Zapada. Este un spectacol interactiv, in care micutii devin personaje principale, se joaca si danseaza cu voiosie impreuna cu Alba ca Zapada, Mutulica si Mastera.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti. Copiii sub doi ani nu platesc bilet! Detalii si rezervari la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Mai multe detalii gasiti aici.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree