Alba ca Zapada si Mutulica, un spectacol Teatru Zurli

Duminica, 12 mai ora 10:30 si 12:00, Muzeul Taranului Roman

Stim cu totii clasica poveste a printesei Alba ca Zapada. Alungata de cruzimea Masterei, ea se refugiaza in casa celor sapte pitici si traieste fericita cu ei, pana cand Mastera o gaseste si o supune unor incercari. La final, Alba ca Zapada musca din mar, dar este salvata si traieste fericita pana la adanci batraneti.

V-ati gandit vreodata ca in scena poate aparea doar Mutulica, care face cat sapte? Dar ca Mastera poate sa muste chiar ea din marul otravit? Unde mai pui ca Alba ca Zapada poate sa va invete copiii sa nu deschida usa strainilor, sa nu primeasca daruri de la ei si sa asculte de sfaturile voastre.      

Daca vreti sa vedeti o varianta plina de surprize a povestii Alba ca Zapada, veniti alaturi de copilul vostru la spectacolul Alba ca Zapada si Mutulica. Il joaca Teatrul ZURLI – Teatru pentru copii, la Muzeul Taranului Roman, duminica, 12 mai, de la orele 10:30 si 12:00 .

Este un spectacol interactiv, in care micutii devin personaje principale, se joaca si danseaza cu voiosie impreuna cu Alba ca Zapada, Mutulica si Mastera.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro

Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

PSB_3067

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.