Știri
Leave a comment

Alergam pentru copii!

In perioada 26-27 mai 2012, incepand cu ora 14:00, Ro Club Maraton, cel mai mare club de alergatori amatori din tara, cu sprijinul Smart Atletic, Baneasa Shopping City si Salvati Copiii organizeaza un eveniment caritabil de alergare pe banda, desfasurat pe un interval de 24 de ore, in premiera pentru Romania. Actiunea va avea loc la Baneasa Shopping City, urmand ca fondurile stranse sa fie donate in beneficiul programului de reducere a mortalitatii infantile ‘Fiecare copil conteaza’, derulat de catre Salvati Copiii.

 

Probe de alergare

 

In cadrul evenimentului vor fi organizate trei probe de alergare pe trei benzi diferite:
In premiera pentru Romania, Gabriel Solomon va alerga neintrerupt timp de 24 de ore pe banda Solo Run, incercand astfel ca prin distanta cumulata in acest interval de timp, sa includa Romania in topul celor mai bune 25 de rezultate inregistrate in lume in curse similare, devenite foarte populare la nivel mondial, recordul inregistrat pana in acest moment fiind de 247.45 km distanta alergata;

 

12 sportivi amatori vor organiza pe banda Relay o stafeta, astfel incat sa alerge cumulat cele 24 de ore;

 

Pe banda King of Speed se va organiza o cursa contra cronometru, in cadrul careia oricine se poate inscrie pentru a alerga pe o durata de 15 minute. Persoana care va parcurge cea mai lunga distanta in acest interval va fi premiata. Pentru participantii cu copii, Baneasa Shopping City si Organizatia Salvati Copiii va pune la dispozitie un loc de joaca pentru copii, in zona dedicata actiunii.

 

Benzile de alergare vor fi puse la dispozitie de Tehno Gym, unul dintre sponsorii evenimentului caritabil.
Imagini de la intregul eveniment vor putea fi urmarite live in cadrul Baneasa Shopping City si pe internet pe site-ul www.42pentruosansa.ro/24h.

 

 

Mortalitate infantila

 

Alaturi de campania ‘Transforma 2% din impozitul tau pe venit in 100% viata pentru copii!’, evenimentul ‘Alergam pentru copii!’ face parte din programul pentru reducerea mortalitatii infantile ‘Fiecare copil conteaza’, dezvoltat de catre Organizatia Salvati Copiii Romania, promovand sansa primilor pasi in viata pentru fiecare copil care vine pe lume.
Alatura-te cauzei noastre, redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre maternitati si suport parental prin Salvati Copiii.

 

Romania are cea mai ridicata rata a deceselor in randul nou-nascutilor din Uniunea Europeana – 9.8% in 2010, dublu fata de celelalte tari.
Afla mai multe despre proiectul de reducerea a mortalitatii infantile.

 

Va invitam sa participati la evenimentul ‘Alergam pentru copii!’, o modalitate simpla de a contribui la rezultatele programului ‘Fiecare copil conteaza’.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree