Alte 4 crese ANTANTE au fost inaugurate in Bucuresti

Inca patru Centre de ingrijire si educatie timpurie, ANTANTE: La bunici, Maria, Ariel si Aurora au fost inaugurate de catre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti (DGASMB), in calitate de beneficiar al proiectului ”Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine” cofinantat din Fondului Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, avand ca parteneri Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) si Bernard Brunhes International (BBI).

 

Pe 21 mai 2012, s-a deschis centrul de ingrijire si educatie timpurie ANTANTE – La bunici, cel de-al cincilea centru ANTANTE lansat in cadrul proiectului Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine. Centrul de ingrijire si educatie timpurie La bunici are o capacitate de 20 de locuri, 15 fiind cu program prelungit pana la ora 18.00 si 5 locuri cu program redus, pana la ora 12:00.

 

Centrul ANTANTE Maria si-a deschis portile in data de 31 mai 2012, in Bulevardul Pallady, Nr. 37, Bl. N4A, Sector 3, Bucuresti si propune un numar de 15 locuri.

 

Centrele ANTANTE Ariel si Aurora au fost inaugurate in data de 1 iunie 2012, in Strada Tarcul Baciului, Nr. 5A, Sector 5, Bucuresti, fiecare dintre centre sustinand un numar de 60 de locuri.

 

 

Centrele se adreseaza tuturor copiilor ai caror parinti (mama, tatal sau reprezentantul legal) se afla in perioada legala de crestere a copilului si doresc sa se intoarca la locul de munca inainte de expirarea acestei perioade. Referitor la conditiile de inscriere, Directorul General al Directiei Generale de Asistenta Sociala, Cosmina Simiean, a declarat: Parintii care isi pot inscrie copiii in centrele deschise de catre Primaria Municipiului Bucuresti sub sigla ANTANTE trebuie sa fie parinti care se afla in timpul perioadei legale de crestere a copilului, fie de 1 an, fie de 2, care doresc sa isi reia servciul inainte de finalizarea acestei perioade.

 

 

In cadrul proiectului „Mai multe centre de ingrijire pentru copilul tau, mai multe oportunitati de angajare pentru tine” au fost lansate pana in prezent alte 8 Centre de ingrijire si educatie timpurie ANTANTE: Centrul Alex – 40 de locuri, Centrul La bunici – 20 locuri, Centrele Omide, Scaparici si Oaky, fiecare cu 10 locuri. Impreuna cu centrele Maria, Ariel si Aurora, lantul de crese ANTANTE include 225 de locuri.

 

 

Comunicat de presa

Foto: ANTANTE

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.