Am descoperit natura, la inceput de aprilie, cu ajutorul Dacia Plant si Foto Union

Va spuneam aici ca in saptamana 1 -6 aprilie urma sa se desfasoare un program educativ, destinat elevilor in cadrul Saptamanii Altfel, pus la cale de catre asociatia Descopera natura si Dacia Plant, cu sprijinul Foto Union. Si s-a desfasurat, zic  eu cu succes, din ce am citit pe blogurile celorlalte mame, Ioana, Bogdana, Adela, Cristina.

Noi am fost plecati din tara la inceputul Saptamanii Altfel, deci n-am ajuns la precampania pentru bloggeri. Insa, pe 5 aprilie, am incercat din rasputeri sa ajungem totusi la penultima zi a evenimentului si sa ne intalnim cu copiii de la scoala unde Victor, copilul de Olandez Zburator, invata.

DSC_7382

DSC_7389

DSC_7443

Am ajuns in Herastru, la cafeneaua Tete-a-Tete, la finalul evenimentului, cand copiii erau deja incolonati si se indreptau spre autocar. Deci nu l-am prins pe Mugur Pop sa aflam mai multe despre plante de la el, am auzit ca are darul de a povesti. Poate anul viitor. Insa Cristian Sutu ne-a invitat, impreuna cu cei 3 Olandezi Zburatori, sa descoperim natura din Herastrau si ne-a oferit un cadou de la Dacia Plant: un coacaz negru in ghiveci (superb), Echinaceea, ceai de Hibiscus si o Tinctura de propolis.

DSC_7387

DSC_7401

DSC_7473

Multumim pentru cadou si pentru pozele superbe. Felicitari pentru campanie si la cat mai multe in anii urmatori.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Cristian Sutu – Foto Union

 

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

  1. Suntei doua frumoase. Ana arati bine, bine, bine, dar bine, bine! Imi place mult de tot sa te vad si sa te si citesc, iar despre Mariuca nu am cuvinte….superba. Felicitari!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.