Știri
Leave a comment

Animax investeste 10 000 euro intr-un spatiu de joaca pentru caini

Duminica, 10 martie 2013, incepand cu ora 14, Animax da startul distractiei in cel mai recent si spatios loc de joaca pentru catei, amenajat in colaborare cu Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement, in parcul Herastrau.

Faptul ca animalele de companie devin din ce in ce mai importante pentru noi nu mai este un secret pentru nimeni! Ideea de a crea un spatiu de joaca exclusiv pentru catei a venit dintr-o nevoie identificata pe piata, de a le oferi acestora o zona bine delimitata, in care sa alerge si sa se simta bine. Tot ce isi doreste un catel este sa zburde pe afara si in niciun caz nu vrea sa fie plimbat intr-un parc minuscul, declara Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Este un proiect de suflet al echipei Animax, in care am investit nu doar bani, ci si foarte multa munca. Am pornit de la ideea de a oferi un simplu loc de joaca, insa pe parcurs am adus imbunatatiri proiectului astfel ca in final avem aici tot echipamentul de care are nevoie un catel sa se pregateasca pentru concursuri de Dog Agility, sa se relaxeze si sa se simta bine,  continua Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Locul de joaca pentru catei Animax nu este doar unul dintre cele mai mari spatii amenajate pentru catei. Este un loc unde acestia au la dispozitie tot ce au nevoie pentru a se simti rasfatati.

Daca esti curios ce poate locul de joaca pentru catei Animax si daca vrei sa te convingi de dotarile spatiului, vino duminica, 10 martie, incepand cu ora 14.00 in Herastrau, Bd Beijing, Intrare Pescarus Herastrau si nu rata programul special pregatit pentru tine si prietenul tau canin:

– demonstratii de dresaj sustinute de catre Ringstar Club

– lectii gratuite de dresaj sustinute de catre Ringstar Club

– mini expozitie de caini – concursuri canine

– cadouri pentru toti participantii

– concursuri cu premii

– si multe alte surprize

Eveniment 10 martie 2013_mm

Valoarea totala a investitiei in acest proiect depaseste 10 000 de euro, cost sustinut in totalitate de Animax, pentru iubitorii de animale. Locul de joaca Animax va fi ramane deschis pentru toti cateii pana la finalul anului.

Locul de joaca pentru catei ofera tuturor vizitatorilor sai o noua experienta de relaxare si joc. Dorim ca acest loc sa devina un punct de reper pentru toti cateii din Bucuresti si pana la finalul anului toti sa reuseasca sa ne treaca pragul macar o data, a incheiat Alina Alupoaei.

Mai multe detalii www.animax.ro.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree