ARBO Media preia partea de vânzări pe blogul Mămica Urbană

De când mă știu îmi place să spun povești. Le simt, le văd, le vânez, le documentez, le experimentez, le păstrez, le fac publice. Ele sunt în sufletul meu, în mintea mea, în fiecare celulă, eu sunt o poveste. La fel ca fiecare dintre noi. De mică am scris povești. Nu le-am arătat nimănui. Nu am avut curaj. În facultate am scris povești despre alții. Când am avut curaj, am documentat cazuri din educație și sănătate până într-o dimineață când am primit o amenințare că dacă public ancheta, cariera mea de jurnalist se va sfârși. M-am conformat. Acum mă întreb cum de mi-am imaginat că cineva îmi poate lua scrisul?

M-am întâlnit cu oameni care au crezut în mine și mi-au dat încredere că scrisul face parte din drumul meu. M-a întâlnit cu oameni care nu au crezut deloc în mine și m-am frustrat. Uneori am renunțat, alteori m-am ambiționat. M-am întâlnit cu oameni la care m-am uitat ca la Dumnezeu, dar și cu oameni pe care i-am tratat cu dispreț și cu aroganță. Am trecut prin situații în care mi s-a oprit inima de surprindere și prin altele în care nu am mai putut să respir de frică. Unii m-au învățat, gratis, să scriu în pauzele lor dintre ședințe și întâlniri. Alții m-au învățat să scriu și mi-au luat bani mulți. Pe unii i-am învățat eu să scrie. Gratis. Pe alții, pe bani.

În 6 ani, mi-am construit un brand

Am lucrat 12 ani în presă, în comunicare și PR, timp în care m-am experiementat, fără să știu, pe mine. M-am format profesional, mi-am consolidat un stil de muncă, m-a rigidizat pentru ca apoi să învăț să mă flexibilizez. Am scris povești despre oameni, situații, legi, produse, despre concepte. Am construit evenimente pornite de la o poveste și comunități de cititori. De 6 ani m-am aventurat în blogging și în comunicarea în nișa de bloggeri părinți. Am adunat o comunitate de bloggeri cu poftă de evoluție. Le-am povestit despre un vis frumos pentru copiii noștri. Și au urmat visul. Am vorbit public despre mine, despre misiunea mea, despre comunitate. M-am implicat în acțiuni umanitare. Sunt jurnalist, blogger, speaker, trainer și antreprenor. Mi-am construit un brand. Am devenit un brand.

Deși (credem că) suntem avansați, mereu avem parte de noi începuturi

Până la începutul acestui an, am considerat că doar eu pot să îmi vând cel mai bine brandul. Nimeni altcineva nu poate să vorbească cu aceeași pasiune, determinare și încredere despre crezul meu, despre misiunea pe care mi-am asumat-o cu blogul Mămica Urbană, acela de a-i convinge pe părinți să își remodeleze viața. Să pornească pe drumul autocunoașterii și să fie echilibrați cu ei înșiși pentru a avea relații armonioase cu toți cei din jur. Însă anul acesta pare a fi un an al conștientizărilor, al flexibilității, al schimbării de perspectivă și a începuturilor. Este un an în care îmi dau voie să experimentez și să trăiesc în armonie cu toate fricile mele. Așa că predau ștafeta vânzărilor pe acest blog, minunatei echipe de la Arbo Media, în cadrul proiectului ARBO Influence Marketing. Ei mă reprezintă în înteracțiunea cu brandurile și cu agențiile. Mă simt onorată că mi-au propus această colaborare, care mă pune în contact cu frica mea de a pierde controlul. Am încredere că vom crește împreună și această colaborare mă va motiva să fiu din ce în ce mai prezentă aici, pe blog, nu doar la agenție și în comunitatea Digital Parents Talks. Mulțumesc, Andreea Pistrițu, Simona Roșu și Alin Alecu, pentru încredere.

Acum, ca la orice început, îmi prind bine de încurajările și de susținerea voastră. Mulțumeeesc!

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.