ArioDante Kids Cantante, sambata, 1 iunie, h11-13:00

Pe 1 iunie se deschid portile scolii de arta ArioDante, cu baloane si prajiturele, cu instrumente muzicale si cantecele, intr-o atmosfera vesela si intre prieteni, in curtea primitoare din Bucuresti, strada Popa Nan 110.

ArioDante este centrul privat de interes cultural care are ca scop formarea si dezvoltarea tuturor iubitorilor de muzica si arta plastica. ArioDante a luat nastere din dorinta de a sprijini tinerele talente, dar si pentru a sustine initiativa tuturor celor care vor sa descopere ‘limbajul’ culorilor si al notelor muzicale.

Plecand de la premisa ca artele ne unesc si ne aduc pe toti laolalta – indiferent de varsta sau preocupari, ArioDante a creat un mediu placut, primitor si prietenos unde isi desfasoara activitatea profesori tineri, specializati, absolventi ai UNMB si UNAB. S-au reunit aici tineri artisti care formeaza o echipa dinamica, pasionata si creativa, astfel incat procesul de invatare si asimilare a informatiilor sa fie placut si eficient. Instrument, voce, pictura, istoria si teoria muzicii sunt doar cateva dintre optiunile oferite de ArioDante. Se pot combina dupa bunul plac.

Pe 1 iunie, surprizele cele mai frumoase raman… surprize – va spunem doar ca premiile sunt oferite de Diverta! Asadar, vino sambata, intre orele 11-13:00 si descopera o lume plina de voiosie, cantec si culori!

Nu sunteti elevi ai ArioDante? Va asteptam sa va distrati alaturi de noi, sunteti bineveniti! Scoala nu se adreseaza exclusiv celor mici, dar pe 1 iunie este, in primul rand, a lor.

fata ariodante mic jpg

verso mic jpg

Pentru mai multe informatii: contact@ariodante.ro, www.ariodante.ro, 0765 16 44 02

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.