Asaltul Lupilor Family. Pe 29 septembrie mergem cu copiii la o cursă cu obstacole și noroi. Cine mai vine?

Pentru mine timpul pe care îl petrecem în familie este valoros pentru că mă ajută să aflu mai multe despre mine, despre copiii mei și despre cine suntem noi ca întreg. Uneori lucrurile decurg lin, cu multă curiozitate din partea mea, cu îngăduință din partea fetelor pentru stângăciile mele ca mamă, alteori fără milă pentru limitele mele ca om. De când sunt ceva mai mari, 6, respectiv 8 ani, îmi place să fac cu ele diferite provocări prin care să își depășească limitele și să aibă încredere în puterile lor, să își descopere curajul care oricum este în ele și doar este nevoie să îl acceseze.

Măriuca este pasionată de sporturi, dans pe patine cu rotile, călărie, înot și scrie cu ușurință povești. O mică scriitoare sportivă. Julie, în schimb, este mai mult pe partea de desen, modelaj, empatie, emoții, viziune și pragmatism. Pentru că mă tot bat la cap să facem provocări nebune, pe 29 septembrie o să mergem la o cursă cu obstacole și noroi, o cursă destinată familiilor, care se află la a IV-a ediție și se numește Asaltul Lupilor Family. Provocarea o să fie și pentru mine pentru că așa cum îi zice numele, participă și părinții. I can hardly wait.

2 km de obstacole și noroi care o să ne pună față în față cu frica și cu entuziasmul

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Mogoșoaia și Algernon în parcul Mogoșoaia și scopul este să le arate tuturor că mișcarea este sănătoasă, este distractivă și că o poate face oricine. Fiecare familie parcurge un traseu de 2 km cu diferite obstacole. Vă dați seama că o să fie puse la încercare colaborarea, răbdarea, competiția sănătoasă, rezistența, condiția fizică, fair-play-ul, tentația abandonului, bucuria că am dus cursa până la capăt. O să fim față în față cu frici și, mai ales, cu noi înșine, fără să ne mai păcălim nici la nivel individual, nici ca familie. Mamă, ce nebunie o să fie! Asta e fantastic la competițiile care te scot din rutină.

Ziceam de competiție sănătoasă pentru că această cursă se parcurge în ritm propriu, nu este competitivă și nici cronometrară, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului și nici penalizări în cazul nedepășirii unui obstacol. Ați înțeles esența, competiția e cu tine însuți. Înscrierea se face în familie de minim un părinte și un copil cu vârsta de cel puțin 4 ani.

Am stat de vorbă cu Christian Nistor, organizatorul acestei curse cu obstacole & mud, și am aflat că Asaltul Lupilor Family face parte din brandul Asaltul Lupilor care conține mai multe evenimente:

  • Fun – necompetitivă +18 ani (următoarea pe lista noastră de adulți, cooptăm prieteni)
  • BEST – competitivă +18 ani cu atleți foarte bine pregătiți)
  • Asaltul Lupilor Camp – tabăra de antrenament
  • The Adventurers – program de drumeții
Traseul are la bază pregătirea militară a organizatorilor

Numele cursei are conotații naționale, noi mândrindu-ne cu faptul că suntem un brand 100% românesc. Față de anii trecuți organizatorii au adăugat obstacole noi, mai variate și mai provocatoare, iar locația este aleasă astfel încât terenul să permită activitățile urmărite, dar depinde mult și de sprijinul și deschiderea administratorilor terenurilor.

Mie mi s-a părut minunat că traseul are la bază pregătirea militară a organizatorilor. Deja mă simt într-un film american. Iuhuuu. Traseul și obstacolele sunt inspirate din pregătirea militarilor, spune Christian Nistor, iar copiii care participă sunt stilul sportiv și open mind. Bun, Măriuca e sportivă și Julie, open mind. Combinate, se încadrează în profil.

În încheierea discuției cu Christian am înțeles că nu este doar despre sport, mișcare și cooperare.

Evenimentul însumează 4 valori ale societății moderne

1. Spiritul de echipă – este o calitate importantă care pregătește copiii pentru provocările vieții de adult
2. Cursa contribuie la construirea încrederii şi a stimei de sine
3. Educație pentru viață – Oferim copiilor şansa de a se implica în activităţi provocatoare
4. Provocare pentru adulți – întăresc relația cu copilul

Sigur vă întrebați cât costă participarea la cursă. Prețurile sunt în funcție de mărimea familiei care participă și puteți să găsiți toate categoriile aici. Însă cel mai de preț dar pe care îl veți face familiei voastre participând la Asaltul Lupilor Family este să petreceți timp autentic împreună și să vă descoperiți altfel decât vă știați: mai puternici, mai uniți, mai determinați, sau nu, cine știe.

Foarte important, înscrierile se pot face până mâine inclusiv, 20 septembrie.

Ne vedem acolo.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Asaltul Lupilor Family

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.