Atelier de home&deco in stil shabby chic

Creative Arts organizeaza duminica, 30 septembrie, de la ora 13:00, la Caffé D`Arthé,  atelierul de  home&deco, Decoram Shabby Chic!. Acesta reprezinta cel de-al doilea atelier din platforma de creativitate numita Proiect13 care va cuprinde 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, organizate in perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2012.

Atelierul se adreseaza celor care vor sa-si decoreze casa si obiectele de design interior cu accente specifice shabby chic, un stil englezesc, romantic si feminin, a carui specificitate o dau florile, in special trandafirii si materialele moi (in, bumbac) in culori neutre.

Participantii la atelier vor invata de la trainerii Creative Arts cum sa accesorizeze, in stil shabby chic, diverse obiecte decorative (lumanari, borcane, pahare, pernute, vaze, abajururi, portelanuri) banale si chiar uzate.

Fiecare cursant va avea la dispozitie materialele necesare accesorizarii : dantela, macrameuri, aplicatii textile, flori artificiale, margele, bumbac, in.

Cursantii pot veni cu obiect decorativ insipid sau vechi pe care vor sa-l transforme intr-unul modern cu accente rustice si vintage, romantice si feminine.

Accesorizarea Shabby Chic va fi urmata de o serie de sfaturi si demonstratii despre:

  • cum se decoreaza spatiul de locuit sau biroul potrivit zodiei
  • armonizarea spatiului de locuit prin Feng Shui

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfasura intr-o atmosfera boema, specifica ceainariei Caffé D`Arthé, astfel ca toti cei prezenti se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice si chiar cu bauturi pe baza de ciocolata cu diverse arome.

Costul atelierului Decoram Shabby Chic! este de 40 de lei. Acest cost include toate materialele si accesoriile folosite de participanti care vor avea parte si de o limonada din partea casei.

Alte detalii:

  • Atelierul se va desfasura la Caffé D`Arthé  (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7)
  • Varsta recomandata pentru participanti: intre 10 si 80 de ani
  • Data limita de inscriere: 30.09.2012, ora 10:00
  • Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de complexitatea accesorizarii realizate de fiecare participant in parte;
  • Inscrierea si obtinerea de alte informatii se pot face, intre orele 10:00 si 20:00, prin e-mail sau telefon/gsm la anca@creativearts.ro; 0721.329.890;
  • https://www.facebook.com/Proiect13

PROIECT13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, care vor fi organizate in perioada 15 septembrie – 8 decembrie 2012, cu o frecventa de 1 atelier pe saptamana (1 workshop / weekend), la ceainaria Caffé D`Arthé.

Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.