Ateliere de Comunicare Empatica pentru parinti

Program de Comunicare Non-Violenta cu Monica Reu. Comunicare si conectare in relatia parinte-copil.

GoKID impreuna cu Gradinita Montessori Edu si Asociatia pentru Comunicare Non-Violenta va lansa din 11 Februarie 2014, un Program de Comunicare Non-Violenta pentru a ajuta parintii sa cladeasca o relatie autentica cu copiii lor, bazata pe iubire neconditionata, cooperare si empatie.

Acest program este realizat impreuna cu Monica Reu si cuprinde ateliere cu tematici diferite care se desfasoara in perioada 11 februarie – mai 2014. Pe parcursul acestor ateliere, cei prezenti vor explora moduri in care se pot conecta, in mod autentic, la copii, le pot intelege nevoile reale si pot cladi impreuna cu ei o relatie bazata pe iubire neconditionata, intelegere reciproca, cooperare si empatie.

Primul atelier are loc pe 11 Februarie, cu tema: Cum ne conectam in mod autentic cu cei mici

Cercetarile recente din domeniul psihologiei au scos la lumina un adevar pe care il simtim cu totii in viata de zi cu zi: “Fericirea fiintei umane este direct proportionala cu calitatea relatiilor pe care le are cu cei apropiati.” Cu siguranta, una dintre cele mai pretioase relatii pe care le avem in viata este cea cu copiii nostri.

Educatia este mult prea pretioasa pentru a fi motivata de tactici coercitive. Comunicarea Empatica promoveaza educatia motivata de respectul pentru viata, de dorinta de a deprinde abilitati, de a contribui la bunastarea proprie si a celorlalti.

Trainer

Monica Reu este fondatorul si presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si primul trainer roman certificat de Center for Nonviolent Communication. Pasiunea ei este sprijinirea dascalilor, a parintilor si a cuplurilor in implementarea acestui model de comunicare in viata de zi cu zi.

La inceputul anului 2010 a dat nastere celui mai transformator program de dezvoltare personala – fiica ei, Emma. La jumatatea aceluiasi an, a demarat programul “Educatie empatica – CNV pentru parinti”, din dorinta de a impartasi parintilor modul in care Comunicarea Nonviolenta ajuta la crearea si consolidarea unei relatii bazate pe incredere, respect si empatie, si poate aduce mai multa bucurie si armonie in viata de familie.

Mai multe detalii despre activitatea Monicai, testimoniale, Comunicarea Empatica si activitatea Asociatiei pentru Comunicare Nonviolenta gasiti pe www.nonviolenta.org.

afis11

Agenda Programului de Comunicare NonViolenta:

Atelierele vor avea loc in zilele de marti, intre orele 18:30 – 21.00

11 februarie – Cum ne conectam in mod autentic cu cei mici

4 martie – Nevoile de baza ale copiilor

25 martie – Cand copiii spun “nu”: cum transform refuzul in dorinta de cooperare

29 aprilie – Cum gestionam agresivitatea copiilor prin Comunicare Empatica

20 mai – Importanta aprecierii in relatia parinte-copil

Pret: 65 lei/persoana/ atelier

Participarea se face pe baza de inscrieri pe email angela@montessoriedu.ro sau telefon: 0744.439.919

Alte informatii, aici.

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.