Ateliere de Origami pentru copii cu varste de la 7 la … 77 ani

In cadrul ofertei educationale de vacanta pentru familiile cu copii, Muzeul National de Istorie Naturala ”Grigore Antipa” lanseaza un atelier de origami, dedicat copiilor, in continuarea atelierelor pentru adulti lansate in luna aprilie.

 

Atelierul va initia copii cu varsta intre 7-14 ani in tehnica plierii hartiei, aparuta in Japonia acum cateva sute de ani, inspirandu-se din structuri zoomorfe intalnite in natura si expuse in cadrul Muzeului “Grigore Antipa”. Bunicii si parintii copiilor pot participa, si ei, la curs.

Programul isi propune dezvoltarea, prin joaca, a atentiei la detalii, imbunatatirea orientarii in spatiu, a gandirii logice, a preciziei, a disciplinei si a comunicarii, cat si
dezvoltarea respectului si responsabilitatii fata de natura prin abordarea, cu alti ochi, a notiunii de „reciclare a hartiei”.

 

Modulele se desfasoara intre 25 iunie si 31 august, fiecare modul continand 5 ateliere care vor aborda diverse tehnici de impaturire a hartiei. Atelierele dureaza 1 ora si 30 de minute, de luni pana vineri, intre orele 14.30 si 16.00.

Rezervarile nominale se pot face la telefon: 021.312.88.26 int. 316, zilnic, de luni pana vineri (9.00-12.00) sau prin e-mail: florentinap@antipa.ro. Achitarea taxelor se va face in prima zi de curs. Grupele de participanti, la fiecare modul in parte, cuprind intre 7 si 14 elevi.

 

Comunicat de presa

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.