Știri
Leave a comment

Ateliere de Quilling, arta rularii hartiei

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa“ invita copiii intre 8 si 12 ani sa participe la Atelierele de Quilling organizate in perioada 17 august – 3 septembrie 2012.

In cadrul Atelierelor de Quilling copiii se familiarizeaza cu arta rularii hartiei si realizeaza diverse obiecte: tablouri, felicitari, jucarii in miniatura etc. Aceasta activitate reprezinta un exercitiu de concentrare, de antrenare a atentiei, dar si de imaginatie si dezvoltare a creativitatii.

Copiii vor invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea flori, insecte, pasari, mamifere dar si reptile. Participand la acest atelier, copiii au ocazia sa se convinga de faptul ca pot crea lucruri minunate si in acelasi timp isi pot dezvolta un hobby pe care-l pot “exersa” apoi si in familie.

Costurile de participare sunt de 170 Ron/copil pentru 5 ateliere; inscrierile de participare se fac in limita a 14 locuri, pe adresa de email: florentinap@antipa.ro

Asadar, intre 17 – 31 august, in fiecare vineri (intre 16,30 – 18,00) si sambata (intre 10,30 – 12,00) si 3-7 septembrie, de luni pana vineri (intre orele 16,00-17,30), va asteptam cu drag sa porniti intr-o aventura rulata si colorata.

 Mai multe detalii: http://www.antipa.ro/atelier-quilling-2012 si pe pagina de Facebook a Muzeului ”Antipa”.

 

Comunicat de presa

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree