Atitudine boema cu Make Up For Ever

Make Up For Ever propune pentru primavara 2012 machiajul boem. Daca iti plac culorile vii, precum turcoazul electric, verdele lime sau galbenul lamaita, stilul gipsy-chic ti se va potrivi de minune. Lasa-ti onduleurile sa-ti cada lejer pe umeri, pune-ti bratari colorate la mana si porneste la drum in caravana viselor tale.

Aceasta colectie inspirata din natura contine culori luminoase si pastelate. Le poti folosi aplicandu-le cu degetul sau cu o pensula pentru a crea efecte diferite. Aplica-le uscate pentru un look natural sau ude pentru un look dramatic.

Produsele Make Up For Ever se gasesc exclusiv in magazinele Sephora (Bucuresti: Sephora Cotroceni, Sephora Baneasa, Sephora Feeria, Sephora Magheru, Sephora Mall Vitan, Sephora Orhideea, Sephora Plaza, Sephora Sun Plaza, Constanta: Sephora Maritimo). Pe 2, 3 si 4 martie, produsele brandului sunt disponibile pentru toti iubitorii de make-up in Sephora Afi Cotroceni. Vineri, 2 martie, incepand cu ora 14.00 poti asista la un spectacol inedit de muzica, culoare, dansatori si make-up artisti.

 

Text: Ana Nicolescu

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.