Aventura Kids` Dino Dig pentru copiii pasionati de dinozauri

La sfarsitul saptamanii trecute Plaza Romania  a dat startul aventurii si surprizelor pentru toti copiii pasionati de dinozauri, odata cu deschiderea oficiala Kids` Dino Dig. In cele 4 zile de la inceputul evenimentului, copiii au intrat in lumea fascinanta a animalelor preistorice, au aflat informatii interesante despre principalele epoci preistorice si s-au aventurat in situl arheologic amenajat in Rotonda din Plaza Romania. Sub indrumarea ghizilor Kids` Dino Dig micutii au descoperit fosile de dinozauri, iar curiozitatea si curajul lor au fost recompensate cu diplome de mici paleontologi.

Programeaza-te la expeditie

18 mici cercetasi, cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, de la Organizatia Nationala “Cercetasii Romaniei” au spus prezent la Kids` Dino Dig si au venit insotiti de parinti si lideri cercetasi. Grupati in echipe de cate 10, micii cercetasi au studiat cu atentie fosilele si au vizionat documentare despre viata cu milioane de ani in urma. Kids` Dino Dig poate fi vizitat zilnic, in Plaza Romania, intre orele 10.00 si 20.00, iar inscrierea in expeditie este gratuita, se face pe baza de programare si se organizeaza pe 2  grupuri. Prin intermediul unui ghid cei inscrisi vor primi toate explicatiile necesare unei experiente arheologice.

In perioada 17 februarie – 4 martie, aventura Kids` Dino Dig va continua la Bucuresti Mall. 

 Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. Mi-a placut emisiunea de pa Antena 2 cu sustinerea folosirii unor produse absolut naturale. Trebuie doar sa citim cu atentia eticheta, de multe ori multe produse pe care scrie natural, bio, etc contin conservanti sintetici. Mi-ar placea sa aflu mai multe detalii despre cremele naturale prezentate in emisiune, ce contin, pt ce tip de ten, daca putem sa le folosim si pt copii inainte de a iesi cu ei afara in frig (eu am o fetita de 2 ani)?

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.