“Aventurile Iepurașului în Pădurea cu Povești”, la Teatrul de pe Lipscani

 

Duminică, 17 Aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, are loc premiera “Aventurile Iepurașului în Pădurea cu Povești”. Acesta este un spectacol despre curaj, prietenie și puterea imaginației, în care ingredientul de bază este interactivitatea dintre actori și copii. Spectacolul este construit în acealși stil vesel care a consacrat stilul Zurli.

Cu ajutorul Iepurașului, copiii descoperă cum pot să-și folosească imaginația și de unde pot lua curaj atunci când au emoții sau le este frică. În Pădurea Poveștilor, Iepurașul ȚupȚup salvează oul fermecat din ghearele lupului, oul în care Lupul a închis toate poveștile.

O poveste originală scrisă de Mirela Retegan și jucată cu mult talent și bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascău, Ionuț Varodi și Ștefan Opreanu.

Biletele s-au pus deja în vânzare și le puteti achiziționa de pe www.bilete.ro sau de la casieria teatrului (strada Lipscani nr. 53, de luni până duminică, între orele 12:00 – 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoană.

Codul de acces în sala de spectacol va fi cel mai larg zâmbet pe care îl aveți în buzunar.

Comunicat de presă

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.