Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, 12 – 13 august

blogging

Mai mult ca sigur știți filmele acelea cu doamnele bogate care iau parte aparent fără nico grijă la un meci de polo pe cai. Și Doamne, de câte ori m-am visat Sue Ellen, cu paharul de punch și cu rochia de mătase, vânând un jucător de golf tânăr și pasional, cu care să merg la un concert după ce ar fi câștigat pe teren. Da, știu, așa ce-mi place să amestec timpurile, personajele și acțiunile 😊. I’m a dreamer.

Cât pe ce să devină visul realitate. În weekend-ul 12 – 13 august, se desfășoară Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, pe un teren de golf, sub soarele verii, în tropotul cailor și în ritmuri de blues. Totul live. Programul pe ore îl puteți vedea aici.


Cine participă la festival:

* cele mai bune și apreciate trupe de blues din România

* invitat special, direct din America, Dean Bowman

* jucători amatori și profesioniști de golf

* amatori de tenis

* 350 invitați

Pe tot parcursul celor două zile, toți cei care vin la eveniment și nu sunt implicați în competiție, sunt așteptați la orice oră, dar numai pe baza invitațiilor.

Pe întreaga durată a ambelor zile va exista un bufet deschis, punch și se vor pregăti preparate de picnic.

Festivalul are loc la Selas Golf & Polo Club, situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiești pe DN1 spre București, pe un teren cu suprafața de 150 000 mp. Intrarea din DN1. Clubul include:

* gazon și corturi

* hotel cu 10 camere

* club, bar și terasă, salon

* teren profesionist de golf

* teren profesionist de polo

* teren de tenis de câmp pe zgură

În cadrul evenimentului va funcționa și o alee comercială cu produse precum cafea artizanală, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbrăcăminte și alte produse din materiale naturale. Aleea va fi vizibilă din orice punct din locație, va funcționa la standarde de magazin, și va fi un punct de atracție pentru participanți între meciurile zilei, muzică și party.

CONCURS: Din păcate eu nu am cum să ajung să-mi trăiesc visul. Însă scot la concurs invitația mea de două persoane. Trimiteți aici, în comentarii, până joi, 10 august, ora 16.00, răspunsul la întrebarea: De ce crezi că acest festival este pentru tine? Răspunsul cu care voi rezona cel mai mult va câștiga invitația. Baftă tuturor.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. Ah, așteptam o escapada fără copii. E perfect pentru mine și pentru el. Chiar și câteva ore de Detașare cred ca mi-ar face bine. ❤️

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.