Campionatul de joaca cu Flavius Buzila, solistul trupei HARA

Duminica, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe National TV, se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii Campionatul de joaca!

Solistul trupei HARA, Flavius Buzila, a primit cea mai importanta diploma din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, dupa ce a trecut prin mai multe probe, in care a demonstrat, arbitrat de Gasca Zurli, ca stie sa se joace cu fetita lui.

Flavius Buzila  a intrat in Campionatul de joaca impreuna cu Maria, fetita lui de 6 anisori. Muna, asa cum i se spune acasa, un copil curajos si special s-a confruntat cu Vrajitoarea Tura Vura si i-a aratat cum se poarta o adevarata domnisoara educata! “Tu nu cunosti codul bunelor maniere” i-a spus Muna vrajitoarei care nu stie sa spuna cuvintele de baza pentru convietuirea in societate. Tura Vura nu are in vocabular expresiile: te rog frumos, multumesc, iarta-ma, iar in loc de Te iubesc! spune Te ciupesc!

Campionat_Flavius 2

Campionat_Flavius 3

Muna si Flavius au fost declarati campioni si au primit medaliile de aur.

Campionat_Flavius 4

La National TV, Mirela Retegan si Gasca Zurli dau in fiecare duminica dimineata de la 10.00,  startul la CAMPIONATUL DE JOACA. Timp de o ora, persoane publice insotite de copiii lor, raspund provocarii lansate de Fetita Zurli, Truli, Clopotel si Zdranganel . Mai multe probe haioase, cântece si coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii si parinti.

 

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.