Vino să alergi cu copilul pe 9 aprilie la Campionii sănătății

Cred foarte mult în puterea exemplului. Pentru a avea o viață sănătoasă, copiii noștri trebuie să vadă la noi că ducem o viață echilibrată, că facem mișcare, că ne hrănim variat și corect, că ne luăm momente de relaxare și petrecem timp împreună. Este foarte important ca ceea ce susținem acasă și în familie, să fie ceea ce ne dorim să arătăm și lumii. Și invers.

Duminică, pe 9 aprilie, EMOVERE, Ro Club Maraton și Elite Running organizeaza a IX-a ediție a Campionilor sănătății, cu susținerea Primariei Sectorului 3, în Parcul Al Ioan Cuza. Știu că sunt și alte ocazii de acest gen de a alerga împreună cu copiii. Însă ce mi-a atras atenția la Campionii sănătății este faptul că părintele și copilul aleargă legați unul de celălalt. Pare simplu sau bizar? Ei bine, eu cred că este o provocare pentru mulți părinți să își adapteze ritmul la cel al copilului.

De asemenea cred că este o cursă care ne pune o oglindă pentru ego-ul nostru și vom vedea cine participă pentru a câștiga cu orice preț și cine o face pentru bucuria de a fi împreună, de a descoperi câte ceva nou despre copilul său în fiecare zi, de a-l susține în competițiile vieții și de a-i da un exemplu bun pentru propria sănătate.

Unde se desfășoară?

Pe aleea principală din spatele statuii lui Al. Ioan Cuza după cum urmează:

– copii 6 luni – 2ani (BABY GYM cu kinetoterapeuți)
– copii 3-4 ani (fete; băieți)
– copii 5-6 ani (fete; băieți)
– copii clasa I–II  (fete; băieți)
– copii clasa III–IV (fete; băieți)

Ca la fiecare ediție, și anul acesta organizatorii le propun copiilor ateliere de creativitate puse în scenă de sponsorii evenimentului. Înscrieri se fac aici.

Iată cum a fost la edițiile trecute:

Mai multe detalii și fotografii, vă invit să descoperiți aici.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.