Castiga 2 coliere Silvings. Concursul face parte din maratonul aniversar, 1 an cu Mamica Urbana

7 zile de concursuri, 1 concurs pe zi, 1-7 februarie

Astazi continuam maratonul aniversar cu doua coliere vesele si primavaratice de la Silvings. Va spuneam la inceputul lui decembrie despre Irina Bek ca ea creeaza bijuterii cu iz scandinav chiar in Danemarca.  Ce inseamna cele doua coliere pentru ea, cu ce gand le-a faurit si cu cat drag le ofera la concurs, ne spune chiar Irina: Colierele foarte usoare, din margele de lemn pictate de mana, simbolizeaza martisorul, se leaga cu panglica in cele doua culori rosu-alb. Colierul alb-rosu are si doua inele din lemn, pictate. Le-am facut cu gandul la primavara care va veni nu peste mult timp. Si cum eu aici n-am martisoare de pus in piept, am creat martisoare de pus la gat. Sa fie purtate cu placere, sa le ofere energie nu doar prin culori, ci si prin simbolistica unei primaveri care prin ea insasi inseamna multa (dorinta de) viata.

Asadar, poti fi una dintre cele 2 castigatoare ale unui colier cu parfum de Marea Nordului, impletit cu dor romanesc.

Silving

Regulamentul concursului:

  • Dati Like la pagina de Facebook, Mamica Urbana
  • Dati Like la pagina de Facebook, Silvings
  • Lasati un comentariu la articolul de pe blogul Mamica Urbana cu raspunsul la intrebarea: Unde creeaza Irina colierele?
  • Pentru ca blogul Mamica Urbana a fost lansat intr-o zi de 7, fiecare al 7-lea comentariu (si multiplu de 7) va castiga o un colier. Asadar, comentariile cu numerele carstigatoare vor fi: 7, 14.
  • Concursul se desfasoara in ziua de 2 februarie.
  • Toate comentariile vor fi afisate la sfarsitul zilei. Va rog sa lasati un singur comentariu de pe aceeasi adresa de IP si sa incurajati competitia corecta.
  • Castigatorii vor fi anuntati pe blogul Mamica Urbana, pe pagina de Facebook Mamica Urbana si pe pagina de Facebook Silvings.

Text: Ana Nicolescu

 CASTIGATORI: Prima castigatoare este Hapi. Felicitari! Mai avem inca un colier, concursul continua. Va multumesc tuturor celor care ati participat pana acum.

Cea de-a doua castigatoare este Oana Maries. Felicitari!

S-ar putea să-ți placă și

16 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.