Știri
Leave a comment

Castiga Aptamil Junior pentru un an!

In lunile februarie si martie, incerci Aptamil Junior si ai numai de castigat. Fiecare formula de lapte Aptamil Junior 1+ sau Aptamil Junior 2+ achizitionata din farmaciile Dona, SensiBlu sau Helpnet, te aduce mai aproape de premiile Aptamil: 15xlapte pentru un an sau 150xlapte pentru o luna.

Formula premium de lapte Aptamil, prin complexul patentat IMMUNOFORTIS si vitaminele A, C si D, ii ofera juniorului tau cel mai bun start in viata si un sistem imunitar sanatos. Daca celui mic nu ii place, poti returna produsul in farmacia de unde l-ai achizitionat si primesti imediat banii inapoi (doar in perioada promotiei).

Cum poti castiga premiile Aptamil?  Trimite prin SMS la 1878 (numar cu tarif normal) numarul bonului fiscal si numele farmaciei de unde ai achizitionat produsul si intri automat in tragerea la sorti. Pentru mai multe detalii poti consulta regulamentul complet al campaniei pe www.aptanutricia.ro. Mai multe produse, mai multe sanse de castig!

Promotia se desfasoara doar in cele trei lanturi de farmacii partenere: Sensiblu, Helpnet si Dona. In fiecare lant de farmacii se acorda 5xlapte pentru un an, 50xlapte pentru o luna. La promotie nu participa formulele de lapte Aptamil adresate bebelusilor sub varsta de 1 an. Laptele matern este alimentul ideal pentru sugar, inainte de a folosi o formula de lapte adresati-va medicului pediatru.

 

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree