Cate cazuri de copii bolnavi au fost rezolvate cu ajutorul celulelor stem?

Tin minte ca la prima sarcina, am vrut sa avem pentru copilul nostru de toate. Haine, patut, carucior, scaun de masina, balansoar de casa, jucarii, carti, CD-uri, suzete, biberoane, monitor de supraveghere cu conectare la mail, steamer, sterilizator si multe altele pe care nici nu mi le mai amintesc. Toate luate cu mult inainte ca Mariuca sa se nasca. Cea mai mare provocare au constituit-o celule stem. Nu stiam concret despre ce este vorba si ce garanteaza, asa ca ne-a luat mult timp sa ne documentam. Aveam multe nelamuriri si nu stiam cat de sincer raspund reprezentantii companiilor respective. Plus ca unii termeni nici nu-i intelegeam. La un moment dat, obositi de atatea cautari si incertitudini, am zis sa renuntam la acest serviciu. Apoi ne-am mai gandit si am zis ca daca, la un moment dat, Doamne fereste, copilul se imbolnaveste, o sa regretam ca am eliminat o posibila cale de vindecare pentru ca ne scazuse toleranta la cautari.

Asa ca am reluat traseul, am gasit o banca ce ne-a inspirat incredere si ne-a raspuns, pe intelesul nostru, cu multa rabdare, la toate intrebarile. Cred ca asta a contat foarte mult. Una dintre intrebarile pe care le-am adresat atunci si pe care as adresa-o fiecarei banci de celule stem este cate cazuri de copii bolnavi au fost rezolvate cu ajutorul celulelor stem?

Raspunsul la aceasta intrebare mi l-a dat, intr-un video personalizat, directorul general al Biogenis, domnul doctor Dorin Pirciog. Acum m-am lamurit ca nu bancile de celule stem rezolva cazurile copiilor bolnavi, ci spitalele. Rolul lor este altul. Il poti afla urmarind raspunsul la intrebarea mea.

Daca ai si tu o intrebare, poti primi un raspuns video prompt si personalizat, din tot din partea directorului acestei banci de celule stem, accesand link-ul acesta si completand formularul din pagina campaniei. Initiativa face parte din Campania de informare si educare Biogenis raspunde, cu ajutorul careia orice vizitator poate adresa o intrebare legata de celulele stem sau de activitatea bancii, in general. Campania s-a nascut din ideea ca romanii stiu prea putine despre aceste servicii, beneficiile lor si procesul in sine de prelevare si stocare.

Te invit sa adresezi intrebarile tale, urmand pasii sus mentionati, astfel incat toate nelamuririle sa-si gaseasca raspuns, chiar daca ele se repeta sau sunt banale, complicate, ori controversate, directorul Biogenis raspunde la toate, pe rand.

Text: Ana Nicolescu

Foto: Pinterest.com

S-ar putea să-ți placă și

1 comentariu

  1. Nu stiu ce sa zic dar sunt cam reticenta la aceste bănci. De anunțat aduna bani dar foarte putine cazuri rezolvate. Pentru doritoare eu zic sa se informeze înainte si sa vada ca sunt prea putine cazuri care si-au găsit soluția. Acum 1 an m-am interesat si eu doar ca am renunțat intr-un final. Tu ti-ai recoltat?

    http://www.rokolla.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.