„Un astrolog bun niciodată nu îți va spune că vei muri.” Interviu cu Roxana Lușneac, unul din astrologii cu cele mai multe previziuni adeverite

Când aveam 11 ani, am citit prima carte despre spiritualitate. Se numea Viața după moarte. Apoi am început să citesc Eliade. Le avea și încă le mai are tata în bibliotecă. Cred că de atunci am simțit o atracție față de lucrurile mai puțin evidente, mai puțin palpabile și sufletul meu caută niște răspunsuri. Practic meditația, ador trilogia Conversații cu Dumnezeu, intenționez să merg la constelații familiale și am un ritual de lună plină. Rezonez cu credința că suntem suflete care venim în această lume să experimentăm viața și să ne întâlnim unii cu alții ca să creștem spiritual.

Încă e ceva ce sufletul meu vrea să afle și îmi doresc să merg în câteva locuri încărcate spiritual, cum ar fi El Camino și Fatima. Acum vreo două luni, am vorbit cu Roxana Lușneac despre astrograma mea. Ea este unul din astrologii din România cu cele mai multe previziuni adeverite. Deși eram setată pe un scenariu și am ajuns la ea cu intenția de a-mi spune cum să mă raportez cel mai ok la acea situație, ea mi-a dat totul peste cap spunându-mi că pe harta mea astrală nu apare scenariul pe care mi-l doresc eu. Și astfel mi-a dat o nouă perspectivă asupra acelei perioade.

Pentru că mult timp am avut preconcepții legate de cititorii în stele și mi-a fost frică să îmi aflu viitorul, i-am luat un interviu Roxanei. Astăzi venim de hac multor mituri și aflăm ce este o astrogramă, dacă e ok să credem în ea, pe ce domenii oferă ghidare, de ce ne face conștienți, cum se realizează și cum căutăm un astrolog bun.

 Ce este o astrogramă și la ce ajută?

Roxana Lușneac: O astrogramă personalizată este interpretarea pe care o dă un astrolog hărții (adică fotografiei cerului) la momentul nașterii. Cea mai comună este astrograma natală, a nașterii unei persoane, dar orice eveniment de început din viața noastră are propriul destin și prorpria hartă. Cum interacționăm cu destinul nostru, cât de bine ne adaptăm în acest nou trup de la început și ce lecții avem de trăit, ce karme, pentru a găsi echilibrul și pentru a evolua spiritual, material și nu numai, totul se regăsește în acea ,,fotografie a cerului” numită harta personală.

De ce am avea încredere în astrogramă?

Roxana Lușneac: Aici ține de alegerea fiecărei persoane. Nu toată lumea crede nici în Dumnezeu și nu am cum să încerc să conving pe nimeni ce nu vrea să accepte. Însă cei deschiși spre evoluție și care își doresc să dețină cât mai multă cunoaștere, se conving singuri, prin fapte, că atât Dumnezeu există, cât și puterea Sa prin care a așezat totul în Univers într-o armonie și perfecțiune totală. Cei mai mari împărați ai tuturor timpurilor erau cunoscuți ca fiind astrologi. Dar nu orice fel de cunoscători ai cerului, ci erau cei mai înzestrați, care aveau har. Prin asta se deosebeau de masele de oameni, prin puterea de a înțelege viitorul și prin înțelepciune. E logic, odată ce ai cunoaștere, ai și înțelepciune. Dacă mulți nu își doresc să cunoască, repet, ține de alegerea lor personală și poate asta e karma lor.

Pe ce domenii oferă ghidare astrograma?

Roxana Lușneac: Știu că poate suna ciudat, dar astrograma oferă răspunsuri și la întrebările la care noi nu ne-am gândit încă, pe lângă toate cele la care ne-a poposit mintea deja. Domeniile sunt cele care ne interesează. Carieră, sănătate, dragoste, sectorul financiar și ramurile lor, compatibilitatea etc. Fiecare le organizează după data de naștere și oră, adică după al său destin, în funcție de prioritate, de unde au un blocaj, de unde simt o lipsă. Pe nimeni nu prea interesează ce are din plin, dar pe toată lumea doare orice sâmbure de neajuns.

De fapt, ce oferă astrograma? Ghidare, cadru, certitudine, incertitudine? De ce ne face conștienți astrograma?

Roxana Lușneac: Foarte bună această întrebare. Incertitudinile sunt cele pe care ni le creăm singuri în mintea noastră. Noi înșine suntem cei mai mari judecători ai propriei persoane. Mintea noastră lăsată liberă să gândească ne produce cele mai bune idei, dar și cele mai proaste. Și asta se vede clar și pe harta astrologică a unei persoane, dacă e pozitiv impactul, dacă este negativist, și dacă persoana își creează blocaje singură, dacă își generează evenimente neplăcute.

Dacă nu ne știm cu adevărat potențialul, dacă nu ne știm exact care sunt punctele noastre forte și punctele noastre slabe, tendința noastră este de a merge haotic în ce direcție apucăm. Ce m-a atras din prima la meseria mea este claritatea acestor lucruri. Sunt foarte pragmatică de fel, nu îmi plac incertitudinile și am ales acest tip de astrologie care conține atât prezent, cât și viitor, dar și posibilitatea de înțelege trecutul. Eu personal consider că este nevoie să te cunoști pe tine, ca apoi să vezi exact ce unelte poți folosi pentru a desăvârși această artă a echilibrului din viața ta. Și asta cred că oferă astrograma personală: ghidare, răspunsuri, înțelegere și totodată înțelepciune și putere asupra propriilor decizii și asupra propriului destin.

Toți oamenii născuți în aceeași zi, în același an, la aceeași oră au același destin? 

Roxana Lușneac: Ar fi interesant dacă ar fi așa. Ar înseamna că toți gemenii născuți la distanță de 3-5 minute să aiba fix același destin. Ceea ce este imposibil, uneori ei au destine complet diferite. Acea diferență mică, produce efectul mare.

Cum se realizează astrograma?

Roxana Lușneac: Astrograma la propriu este calculată în funcție de latitudine, longitudine, data, ora și de cele mai multe ori se folosește un program special, care costă. Ceea ce se gășeste pe internet 99% gratis este cu caracter de divertisment, nicidecum nu oferă detaliile complete unei astrograme. Iar dacă îți cumperi un program bun, nici ăla s-ar putea să nu coincidă cu nevoile tale. Eu am încercat până la 10 programe până să îl găsesc pe cel cu care empatizez bine, iar prima persoană pentru teste am fost eu, iar apoi familia mea.  Asta până să încep să public în ziare astrogramele persoanelor publice, care reprezentau un risc, adică eu ziceam într-un fel și așteptam 1-3 ani să se adeverească. Dar ce e scris acolo rămâne iar oamenii aveau mereu acces. Aici mi-a aratat Dumnezeu că îmi fac bine treaba. Aaa.. și aceste programe îți furnizează doar tabele, grade, hărți și grafice. În niciun caz nu îți face interpretarea, aceea o înveți singur prin cursuri și prin har. Implică algebră, astronomie, astrologie și empatie. Nu e chiar așa simplu.

Cum găsim un astrolog bun, pe ce criterii să îl căutăm?

Roxana Lușneac: Am zis și mai sus, sunt destul de pragmatică de fel, de aceea recomand astrologii care vă dau răspunsuri bune, pertinente, care au un renume în a face treabă bună, nu renume dat de televizor pentru horoscop. Mă refer la astrograme adeverite, lucruri concrete scrise alb pe negru, empatia prin care simți că vrei să discuți cu acea persoana. Horoscopul este general, divertisment, dar când vine vorba de viața ta, nu poți lăsa orice om să îți bage idei în minte.

Un astrolog bun niciodată nu îți va spune că vei muri, ci îți va da opțiuni pentru a evita acest pericol.
Un astrolog bun nu te va speria, ci îți va ridica un semn de întrebare și te va îndruma să te ferești.
Un astrolog bun este pozitiv, te încarcă cu energie bună și îți dă o altă putere și încredere în tine.

Asta pentru că, spre deosebire de tine, el vede punctele tale forte evident și îți vede potențialul, vede din viitor. Și de ce ai vrea să vezi în viitor dacă nu pentru a schimba pericolele și pentru a evita ce e negativ? Doar așa să ai treabă? Logic că nu.

În ce etapă a vieții sunt, de cele mai multe ori, cei care apelează la serviciile tale? Cu ce speră să îi ajute astrograma?

Roxana Lușneac: Nu există un standard, dar ce pot să spun este că toate persoanele care au ajuns să discute cu mine la un moment dat, au făcut- o pentru că așa a trebuit să fie. Pentru multe din ele a fost primul pas spre vindecare. Altele au făcut-o pentru a lua decizii, cumva a fost un moment în care trebuiau să afle sau să își confirme niște lucruri. Ador când oamenii revin și îmi dau păreri, când îmi mulțumesc sau mai doresc să discute cu mine din nou. Asta îmi dă satisfacție.

Cine este Roxana Lușneac?

Roxana Lușneac: Sunt un om normal și am făcut doar ce am simțit că trebuie, am văzut ce mi-am dorit, am învățat și m-am autoeducat și de fapt încă nu știu nimic din cât mi-aș dori. Am așteptat momentul potrivit să încep să îmi fac o familie, să fiu soție, mămică, am ales pentru viața mea (recunosc, și astrologic) ce mă împlinește. Îmi place să cred că încerc mereu să îmi creez echilibrul și să îmbin spritualitatea cu latura practică a vieții. Pentru asta militez de fapt, că doar atunci când îmbinăm ce ne place cu ce ne aduce și satisfacții, putem fi împliniți.

Ador să ajut oamenii, ador să stau de vorbă, ador să rezolvăm probleme, mă implic sufletește și cred că asta mă face Roxana Lușneac. De aceea consider că îmi și ies astrogramele, previziunile și de aceea am mereu clienți, nu pentru că apar o dată pe lună la televizor când reușesc să ajung în România. Nu voi pretinde niciodată că sunt altcineva, nu voi investi în publicitatea de marketing când munca mea vorbește de la sine.  Asta fac, asta respir, așa trăiesc (cum îmi place). Vă doresc tot ce e mai frumos pe lume și multă liniște sufletească!

Text: Ana Nicolescu

Foto: Pixabay.com

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.