Știri
comments 2

Ce mai costa 30 de lei in ziua de azi? O viata de copil

Am dat search pe Google sa vad ce pot cumpara cu 30 de lei, azi, 6 noiembrie. Am gasit mai multe variante, care cred ca satisfac gusturi si idealuri diferite. O rochie de nylon, o pereche de margele de plastic, o pereche de cercei de lemn, o reincarcare lunara a cartelei, un fular, o sticla de vin, un bilet la film, o papusa, un carusel de plus, un set de body-uri pentru bebelusi… si chiar o viata de copil. Alaturand rochia de nylon cu viata de copil, mi se pare ca cea dintai nu valoreaza nici macar 30 de lei, iar cea de-a doua este priceless.

Weekend-ul acesta l-am dedicat in intregime Mariucai si lui Bogdan. Nu am deschis deloc mailurile, nu am avut nicio activitate legata de blog, workshop-uri, colaborari etc. Ieri, la pranz, dupa ce am adormit-o pe Mariuca, am intrat rapid pe Facebook. Si bine am facut. Pentru ca am aflat ca All Time Clubbing.com și Kristal Club vor organiza un eveniment caritabil in sprijinul organizatiei Salvati Copiii Romania, pentru campania Bun venit pe lume, despre care v-am povestit aici. Banii achizitionati din vanzarea biletelor, vor fi donati in totalitate pentru a combate rata mortalitatii infantile din Romania.

Evenimentul se numeste, liric si optimist, Music saves new lives! si are loc vineri, 9 noiembrie la Kristal Club (Bvd Regina Elisabeta , nr. 34, rezervari: 0722 795 184). Intrarea este 30 de lei, all night long, iar fetele vor avea intrarea libera pana la ora 01, daca vor veni insotite de un barbat. Fondurile obtinute vor fi folosite de catre Salvati Copiii pentru dotarea cu incubatoare a 15 maternitati din orasele: Pitesti, Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Bacau, Craiova, Targu Mures, Timisoara, Suceava, Piatra Neamt, Vaslui, Hunedoara, Resita si Brasov.

Asadar, cu 30 de lei poti salva viata unui copil. Intr-o lume ideala, aproape toti cei care poarta numele de Mihai, Mihaela, Gabriel, Gabriela si-ar organiza petrecerea numelui vineri, 9 noiembrie, la Kristal Club si astfel, ar da sansa la viata unui copil nascut prematur.

Dar pana atunci, le propun tuturor bloggerilor sa promoveze acest eveniment, marca AllTimeClubbing, Kristal Club & Blogal Initiative!

Iar daca nu v-au convins cuvintele, poate filmul campaniei o va face.

Text: Ana Nicolescu

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *