Cele mai mari clinici medicale si banci de celule stem vin la Baby Boom Show

Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii de 0 – 7 ani si viitoare mamici, are o lista impresionanta de companii expozante ce ofera servicii edicale. MedlifeSanadorMetropolitan HospitalBiogenisStem SureBaby StemEuromedics Cryo BankCryoSave si InScentiaFides sunt numele importante de clinici si banci de celule stem care va asteapta cu oferte si pachete atractive in toate cele 4 zile ale targului, in perioada 2 – 5 aprilie, la Romexpo.

In premiera la Baby Boom Show sunt prezente Metropolitan Hospital si banca de celule stem InScientiaFides, in timp ce toate celelalte nume mari din piata serviciilor medicale au devenit deja clienti traditionali ai evenimentului.

Castiga un chit de celule stem!

Si la aceasta editie a Baby Boom Show ai sansa de a castiga un chit de celule stem de la Biogenis, in valoare de 1000 de euro. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la targ in oricare dintre cele 4 zile si sa te inscrii la tombola la Punctul Info.

Ce contine pachetul de recoltare celule stem:

► Kit de recoltare
► Prelucrare celule stem copil
► Prelucrare ADN copil
► Extragere celule stem în formă separată şi concentrate
►Crioprezervare concentrat de celule stem în două recipiente
► Stocare celule stem pe o perioadă de un an
► Stocare ADN pe o perioadă de 18 ani
► Pachet asistenta la transplat.

Poti gasi informatii suplimentare, aici.

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.