Celebrul designer Cosmina Englizian a imbracat copiii vedetelor in cadrul unei inedite prezentari de moda

Targul Ghidul Miresei a fost prilej pentru o prezentare de moda inedita, Cosmina Englizian prezentandu-si colectia de rochite pentru copii. Designerul recunoscut pentru accesorizarea manuala a rochiilor de seara si de mireasa cu elemente de cristal Swarovski, sub marca SWAROVSKI ® ELEMETS, a lansat, in premiera, colectia de rochite de fetite, pentru ocazii speciale.

Rochitele realizate de Cosmina Englizian sunt din matase naturala, dantela fina, tul si sunt accesorizate cu cristale Swarovski, perle si flori din pene naturale, fiind adevarate opere de arta.

In cadrul prezentarii de moda, vestimentatia pentru baieti afost oferita de Narman Junior.

Vedetele prezentarii au fost copiii unor nume sonore din Romania. Copiii, cu varste intre 2 si 14 ani, si-au facut mandri parintii, printre care Adrian Artene, Roxana Iliescu, Adrian Cristea si Denisa Nechifor, Desiree Maloga, Geanina Varga, Eniko Georgescu, Alin Petrica si Maria Oprescu, Mirela Zivari, Luis Lazarus,  Ana Haralambie, Mircea Oculeanu, Carmen Busi, Maria Blacioti si multi alti invitati de elita.
Cei mici si-au intrat repede in rol si au defilat cu incredere, punand in valoare vestimentatia purtata.
Prezentare de moda a fost una dintre atractiile principale ale tagului de nunti Ghidul Miresei.

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.