Colectia Little Marc Jacobs apreciata la Global Kids Fashion Week!

Prima saptamana a modei pentru copii, Global Kids Fashion Week, care a avut loc la Londra a cucerit mamicile care sunt preocupate si de stilul micutilor lor. Imbracate dupa ultimele tendinte ale modei si insotite de copii cu hainute adorabile, mamicile “au luat cu asalt” Freemason’s Hall din Covent Garden, platind chiar si 100 de lire pe bilet, pentru a sta in primul rand.

Organizata de site-ul alexandalexa.com, prezentarea de moda a fost distractiva si plina de viata, mixand  creatii ale designerilor si caselor de moda celebre cu nume mai putin cunoscute publicului larg. Cu o paleta de nuante vibrante de oranj, galben lime, turcoaz si de albastru-navy, grafisme si print-uri cu inimi, colectia Little Marc Jacobs, disponibila in magazinul Sport/Couture a fost una dintre cele mai apreciate.

Global Kids Fashion Week AW13 Media And VIP Show - Front Row & Show

Global Kids Fashion Week4

Global Kids Fashion Week5little-marc-jacobs_petits-coeurs

Little-Marc-Jacobs-Spring-2013

Cu o piata estimata  la 100 de miliarde de euro si repere de stil, precum  Romeo Beckham sau Suri Cruise, industria modei de lux pentru copii este in plina expansiune. “Este numai o chestiune de timp pana cand se vor organiza saptamani ale modei pentru copii, la New York, Paris sau Milano”, spun expertii.

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.