Uncategorized
comment 1

Colectiile Skyfall si Mariah Carey, de la OPI. The world is not enough…

La sfarsitul lui noiembrie, am fost la un late breakfast, la Collage Lounge, pentru a testa noile de lacuri de unghii, OPI. S-au lansat doua colectii, una inspirata de cea mai noua pelicula din seria James Bond, Skyfall si, cea de-a doua, realizata in colaborare cu Mariah Carey. Evenimentul a marcat si intrarea OPI in portofoliul Coty Romania. MC-ul evenimentului a fost Laura Gherescu, pe care o stiti de la Vocea Romaniei. Ea ne-a eclipsat cu vocea ei, la karaoke, cand am fost invitate sa cantam cele mai cunoscute piese din repertoriul artistei Mariah Carey.

Pe langa karaoke, fetele dragute de la Top Line ne-au facut manichiura, iuhuuu. Eu am ales mov cu lac din praf de globuri (asa parea), din colectia Mariah Carey.

Dar inainte de a-mi colora unghiile, l-am ascultat pe invitatul-surpriza, Danny Phung, un specialist in manichiura cunoscut in intreaga lume. Acesta a facut o scurta incursiune in istoria OPI,  pentru ca mai apoi sa detalieze cele mai noi lansari.

Colectia Skyfall surprinde rafinamentul si glamourul filmului cu accente metalice, pline de stralucire, nuante bijuterie, pana la jet black. Inspirati de film, un amestec de glamour si pericol, colectia Skyfall contine 12 lacuri in editie limitata pentru sarbatorile 2012. Bérénice Marlohe poarta 2 din lacurile colectiei  Skyfall Collection in  film.  Aceasta a purtat un model special. Varful unghiei era pictat cu un maron bogat iar sub, nuanta GoldenEye, un auriu scanteietor! Luxoasa manichiura a lui Marlohe este deja un must have in acest sezon.

 

Colectia Mariah Carey anunta, pe langa lansarea seriei limitate de nuante, si noul lac Liquid Sand, un lac cu finish mat, de bijuterie veche. Aceste noi nuante includ  4 noi lacuri OPI Liquid Sand™  bazate pe o tehnologie inovatoare  ce confera un finish texturizat, mat, cu infuzii de particule stralucitoare. Colectia Mariah Carey by OPI include 4 nuante Studio – de la roz stralucitor pana la nunata cremoasa  de pruna putreda si 4 nunate de Scena – fiecare avand o textura aparate.

Text: Ana Nicolescu

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree