Concurs B.Energy si Mamica urbana. Fii cool & hot la plaja!

Vara bate la usa si incepem incet-incet sa ne pregatim costumele de baie, palariile cu boruri mari si papucii solari. Eu deja aud marea si-i simt adierea sarata, amestecata cu putin nisip, sperante poate, si amintiri. Sala-concept B.Energy vine in ajutorul nostru cu programul Summer Shape (perfect pentru noul costum de baie animal print), cu o gramada de reduceri si cu un concurs in colaborare cu Mamica urbana.

 

Summer Shape: 35% reducere la abonamentele de 12 sedinte de fitness

Toata vara beneficiezi de 35% reducere la abonamentele de 12 sedinte de fitness (127 lei in loc de 195 lei). Noile programe, special concepute pentru zonele ce au cea mai mare nevoie de tonifiere, includ:

 • Summer body – exercitii ce ajuta la tonifierea generala a trupului
 • Summer fit – combina exercitii concepute pentru tonifierea abdomenului si a bratelor
 • Knock out butt! – miscari energice care au ca rezultat tonifierea feselor si picioarelor.

Orarul este construit astfel incat in fiecare zi sa poti beneficia de cel putin una dintre clasele special concepute pentru vara.

 

 

 

Summer Shape: 15% reducere la toate tratamentele estetice

Cu programul Summer Shape beneficiezi si de 15% reducere la toate tratamentele estetice. Specialistii www.benergy.ro recomanda pentru vara masajele anticelulitice, drenajul limfatic si manichiura semipermanenta, cea din urma fiind perfecta pentru calatorii, ignorand cu succes agresiunile apei, ale soarelui si nisipului asupra lacului colorat de unghii.

 

 

Reducerea este valabila in orice interval orar, fara sa uitam ca zilnic, in timpul Happy Hour (intre orele 12:00-15:00), reducerea la toate tratamentele estetice este de 20%.

 

 

Summer Shape: 15% reducere la consultatiile pe nutritie

Si pentru ca tabloul de energie & sanatate sa fie complet, programul conceput pentru vara include si 15% reducere la consultatiile de nutritie (76 lei in loc de 90 lei/ sedinta de consiliere). Astfel, medicul nutritionist poate fi elementul-cheie in drumul catre obtinerea siluetei de vis. Perseverenta ta, competenta si experianta doctorului, combinate cu profesionalismul si energia incredibila a instructorilor de fitness, vor duce fara indoiala catre rezultatul mult dorit.

 

CONCURS:

 

B. Energy si Mamica urbana scot la concurs un pachet de vara format din:

 • un abonament full fitness
 • coafura expres
 • manichiura expres

 

Cum participi la concurs:    

 • Dai Like paginii B.Energy aici
 • Dai Like paginii Mamica urbana
 • Lasi un comentariu pe blog la acest articol, cu raspunsul la intrebarea: Pentru cine vrei sa fii cool&hot in vara asta?

 

Regulamentul concursului

 • Pachetul de vara va fi castigat de o singura persoana.
 • Concursul se desfasoara in perioada 14 – 27 mai. Castigatoarea va fi anuntata pe blogul Mamica urbana, in data de 28 mai.
 • Premiul va fi ridicat direct de la sala-concept B.Energy.
 • Sala B.Energy de afla in Bucuresti, aici. Concursul se adreseaza persoanelor care locuiesc in capitala, dar si celor din provincie dispuse sa se deplaseze la Bucuresti pentru a beneficia de premiu, in cazul castigarii lui.
 • Daca premiul nu este ridicat in termen de 30 de zile, el nu mai este valabil.

 

Castigatoarea concursului este Gabriela Ticarel. Voucher-ul te asteapta la sala-concept B.Energy, aici. Iti multumim ca ai participat la concurs si iti dorim o vara plina de energie.

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

 • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.