Știri
comments 5

CONCURS BONUS: Castiga 2 invitatii duble la piesa „Amintiri din copilarie” la Grand Cinema Digiplex.

Concursul continua maratonul aniversar, 1 an cu Mamica Urbana

Grand Cinema Digiplex aduce in februarie un spectacol inedit pentru copii si parinti. Sambata, 16 februarie, ora 11:00, piesa “Amintiri din copilarie”  este montata, pentru prima data, ca un spectacol muzical. Talentatii actori ai Teatrului Muzical “Nae Leonard” din Galati promit o productie incantatoare a celebrului roman autobiografic scris de unul dintre marii clasici ai literaturii romane. “Amintiri din copilarie” este un spectacol plin de episoade amuzante si intamplari memorabile, inspirate chiar din copilaria lui Ion Creanga.

Spectacolul trece prin toate amintirile autorului, neuitand de nicio peripetie. Din atmosfera calda a familiei, Nica pleaca spre scoala, prinzand muste cu ceaslovul, invata alfabetul alaturi de Smarandita, fata popii, se urca in ciresul matusii Marioara, fuge la Ozana sa se scalde, fura pupaza care-l necajeste in fiecare dimineata si se ascunde de mania tatalui la Brosteni, unde face o alta boroboata – ii darama casa matusii Irinuca.

Amintiri din copilarie

Muzica este semnata de Sorin Oancea, iar din distributie fac parte nume precum: Lucian Tatu (Nica), Luminita Vologa (Smaranda, Irinuca, Pupaza), Isabela Oancea (matusa Marioara, Smarandita), Mitica Belciugan (Stefan),  Anton Mihail (popa). Actorii interpreteaza mai multe personaje, canta, danseaza, antreneaza spectatorii intr-o minunata joaca, creeand impresia copiilor din sala ca sunt in tovarasia lui Nica.

Pretul unui bilet este de 20 de lei pentru copii si de 15 lei pentru parinti.

CONCURS: Castiga 2 invitatii duble la piesa “Amintiri din copilarie” la Grand Cinema Digiplex.

 Regulamentul concursului:

  • Dati Like la pagina de Facebook, Mamica Urbana
  • Dati Like la pagina de Facebook, Grand Cinema Digiplex
  • Lasati un comentariu la articolul de pe blogul Mamica Urbana cu raspunsul la intrebarea: Cum este montata, pentru prima data, piesa “Amintiri din copilarie”, care se joaca la Grand Cinema Digiplex.
  • Pentru ca blogul Mamica Urbana a fost lansat intr-o zi de 7, al 7-lea comentariu si cel de-al 14-lea castiga cate o invitatie dubla la piesa “Amintiri din copilarie”. Asadar, comentariile cu numarele castigatoare vor fi: 7 si 14.
  • Concursul se desfasoara in ziua de 10 februarie.
  • Toate comentariile vor fi afisate la sfarsitul zilei. Va rog sa lasati un singur comentariu de pe aceeasi adresa de IP si sa incurajati competitia corecta.
  • Castigatorii vor fi anuntati pe blogul Mamica Urbana, pe pagina de Facebook Mamica Urbana si pe pagina de Facebook Grand Cinema Digiplex.

 CASTIGATOARELE concursului sunt Sorina si Stoica Valentina. Pentru  a intra in posesia invitatiilor la spectacolul de maine, este nevoie sa prezentati buletinul de identitate la Concierge.

Spre dezamagirea mea, cultura nu atrage, asa ca mecanismul concursului a fost dat peste cap. Am decis sa ofer cele doua invitatii duble primelor 2 persoane care s-au inscris in concurs. Va multumesc ca ati participat.

5 Comments

  1. Stoica Valentina says

    Piesa Amintiri din copilarie este montata pentru prima data ca un spectacol muzical .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree