Concurs: Castiga o sedinta de lipomasaj cu GETT’S si Mamica urbana

Endermologia, ca metoda primara de tratament anticelulitica a fost descoperita in Franta, cu aproximativ 20 de ani in urma, de catre Louis Paul Guitay (de aici si denumirea LPG). Endermologia mai are si alte aplicatii in estetica si nu numai. Printre acestea se numara imbunatatirea elasticitatii pielii, drenaj limfatic, modelarea cicatricilor imature, rupturi si intinderi musculare, relaxare, programe de incalzire pentru sportivi, program pre-liposuctie si post-liposuctie. Cea mai eficienta metoda de remodelare corporala si faciala, dar si de reducere a celulitei este disponibila incepand cu luna mai la GETT’S Incity Residences.

Cellu M6, nonchirurgical si nedureros

CELLU M6 este aparatul care permite accesul la tratamentele endermologice si totodata este primul aparat care a primit certificarea FDA. Endermologia este o tehnica patentata care implica un dispozitiv mecanic cu doua role si prezenta unui vacuum reglabil aplicat pe piele. Aceasta metoda nonchirurgicala si noninvaziva produce un masaj profund al tesutului adipos subcutanat prin miscarea acestor role si creeaza o suctiune controlabila si cuantificabila. Se obtine astfel o crestere a circulatiei sangvine si limfatice cu 200%, scazand retentia de lichide si de toxine. La GETT’S, o sedinta de tratament corporal cu Cellu M6 are pretul de 200 lei, iar una de masaj facial, 230 lei.

 

Secretul unui corp suplu

Unul dintre programele endermologiei se numeste LIPOMASAJ. Studiile au aratat ca lipomasajul activeaza adipocitele (celule grase) prin intermediul receptorilor beta, cu scopul de a declansa lipoliza (eliberarea sau arderea grasimilor). In plus, lipomasajul stimuleaza fibroblastele, distruge acumularile de grasime, netezeste pielea cu aspect de coaja de portocala si faciliteaza schimbul de fluide. Acesta poate fi efectuat numai cu keymodulul Cellu M6 de la LPG, avand succes acolo unde dietele si exercitiile fizice nu mai functioneaza.  Sau, asa cu afirma chiar Gunnar Peterson: “LIPOMASAJUL este complementul perfect pentru programul desemnat clientilor mei celebri’. Atunci cand celebritatile sunt puse la incercare de neplacutele depozite de grasime si celulita si isi doresc sa-si pastreze curbele sexy, faimosul antrenor american de fitness apeleaza la lipomasaj; pentru barbati si femei, acesta este finish-ul perfect ce contureaza un aspect fizic ideal.

Cele trei functii ale aparatului sunt:

ROLL’IN – slabire (declanseaza lipoliza in interiorul adipocitelor avand ca efect distrugerea si eliberarea acizilor grasi),

ROLL’UP – conturare (sparge depozitele de grasime si imbunatateste aspectul neuniform al pielii),

ROLL’OUT – fermitate (stimuleaza  fibroblastele, fortifiind reteaua de colagen si fibrele de elastina, pentru o piele intinsa si tonifiata).

 

CONCURS

Mamica urbana si GETT’S te trimit la o sedinta de lipomasaj

Regulamentul concursului:

  • Da Like paginii de Facebook, GETT’S 
  • Da Like paginii de Facebook, Mamica urbana
  • Lasa un comentariu pe pagina de Facebook, Mamica urbana, cu raspunsul la intrebarea: De ce crezi ca ai nevoie de lipomasaj?

 

  • Sedinta de lipomasaj va fi castigata de o singura persoana.
  • Concursul se desfasoara in perioada 15 – 30 iunie. Castigatoarea va fi anuntata pe pagina de Facebook Mamica urbana si pagina Gett’s, in data de 1 iulie.
  • Premiul va fi ridicat direct de la Gett’s Incity.
  • Gett’s Incity de afla in Bucuresti. Concursul se adreseaza persoanelor care locuiesc in capitala, dar si celor din provincie dispuse sa se deplaseze la Bucuresti pentru a beneficia de premiu, in cazul castigarii lui.
  • Daca premiul nu este ridicat in termen de 30 de zile, el nu mai este valabil.

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.