Concurs fulger: Castiga o invitatie dubla la spectacolul “Am o casuta mica”, din 17 noiembrie

De cand am fost la spectacolul “Am o casuta mica” a celor de la Gasca Zurli, Mariuca danseaza si canta intruna Ceata lui pitigoi, melodia Am o casuta mica si ne pune sa o dam afara din masina pe Tura-Vura, vrajitoarea cea urata. V-am povestit aici experienta noastra, iar aici, puteti afla mai multe detalii despre spectacol, Clopotel, Zdranganel si Tanti Prezentatoarea.

Pentru ca mi-a placut spectacolul, pentru ca nu aveam cum sa ratam ocazia de a-l mai vedea inca o data pe 17 noiembrie si pentru ca Gasca Zurli este darnica, punem la bataie o invitatie dubla la “Am o casuta mica”.

Lasa un Like la Mamica Urbana, un Like la Gasca Zurli si comentariu, aici pe blog, cu raspunsul la intrebarea “Cum o cheama pe fetita din Gasca Zurli?”

Comentariul cu numarul 7 va fi castigator. Toate comentariile si castigatorul vor fi postate maine (15 noiembrie) la pranz.

Succes si ne vedem la teatru!

Afis Am o casuta mica 17 nov

Castigatoarea invitatiei duble la spectacolul “Am o casuta mica” este Ionita Gianina. Ne vedem duminica, 17 noiembrie, ora 11, la Cinema Pro.

S-ar putea să-ți placă și

7 comentarii

  1. Numele fetitei zurli este: Veronica Caliman
    Cred ca Vrajitoarea cea urata va face o vraja Zurlie – ca eu sa gastig invitatia .. asa si asa!! 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.