CONCURS Teatrul Zurli si Mamica Urbana: Castiga 2 invitatii duble la Scufita Rosie

Duminica, 21 aprilie, la Clubul Taranului, ora 10:30 si 12:00

Ca in fiecare duminica, actorii teatrului Zurli vin pe scena Clubului Taranului, pentru a a-i incanta pe cei mici si mari cu povesti clasice, adaptate in stilul propriu.

Duminica, 21 aprilie, punem din nou in scena „Scufita Rosie”, o istorioara vesela, cu un final fericit. Copiii intra in roluri si le ajuta pe Scufita Rosie si Bunicuta in confruntarea cu lupul. Pana la urma, vicleanul lup se dovedeste a fi usor de pacalit si cade in plasa intinsa de cele doua. Totul, spre amuzamentul celor mici.

Copiii vor tine minte din acest spectacol ca poti intoarce lucrurile in favoarea ta daca sti cum sa reactionezi intr-o anumita situatie. De asemenea, vor invata ca atunci cand ai curaj si actionezi chiar in situatii dificile, poti sa schimbi finalul unei intamplari.

La spectacolele Zurli, copiii sunt cei care isi aduc parintii la teatru, cei mici danseaza inainte de reprezentatie si cei mari ii aplauda din tot sufletul. La final toata lumea primeste bomboane.

Pretul unui bilet este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, iar pentru accesul in sala este nevoie de rezervare prealabila la numarul de telefon sau 0728. 295. 872 sau adresa de e-mail contact@zurli.ro. Echipa ZURLI va asteapta cu drag!

PSB_2673

CONCURS TEATRUL ZURLI si MAMICA URBANA: Castiga una din cele 2 invitatii duble (parinte + copil) la piesa de teatru Scufita Rosie, care se joaca duminica, 21 aprilie, la Clubul Taranului Roman.

Mamica Urbana si Teatrul Zurli te readuc in copilarie. Creioneaza in cateva randuri personajul de poveste preferat al copilariei tale si poti castiga, una din cele 2 invitatii pentru tine si copilul tau la spectacolul Scufita Rosie, sustinut de Teatrul Zurli la Muzeul Taranului Roman, duminica, 21 aprilie.

Alba ca Zapada, Cenusareasa, Scufita Rosie, Hansel si Gretel, Pinocchio. Ei, alaturi de multi altii, ne-au colorat copilaria. Acum infrumuseteaza cei mai frumosi ani ai copiilor nostri si ne ajuta sa ne amintim cum era cand nu aveam griji si evadam in lumea povestilor.

Teatrul Zurli aduce toate personajele povestilor clasice mai aproape de copii si parinti, in adaptari vesele, pline de haz, muzica antrenanta si lectii valoroase. Mai multe detalii despre spectacolele Teatrului Zurli gasiti pe https://www.facebook.com/teatrulzurli si www.zurli.ro

Regulamentul concursului:

  • Raspunde, pana vineri, 19 aprilie, ora 15.00, printr-un comment la acest articol, la intrebarea Ce personaj ti-a colorat copilaria?
  • Cele mai inspirate 2 raspunsuri vor primi cate o invitatie dubla la spectacolul Scufita Rosie, care se joaca duminica, 21 aprilie, ora 10.30 si 12.00, la Clubul Taranului Roman.
  • Jurizarea se va face de catre un reprezentant Mamica Urbana si un reprezentant al Teatrului Zurli.
  • Castigatorii vor fi anuntati vineri, 19 aprilie, ora 20.00, la finalul acestui articol si pe pagina de Facebook, Mamica Urbana.

CASTIGATORII CONCURSULUI:

Imi cer scuze pentru problemele tehnice pe care le-am avut pe perioada acestui concurs. Cele doua castigatoare sunt Elena Vaduva si Andreea. Felicitari, veti putea merge duminica, 12 mai, ora 12.00, la Muzeul Taranului Roman, la piesa Alba ca Zapada si Mutuluica. Invitatia este de 2 persoane (un copil si un adult). Va rog sa mentionati la casa de bilete ca sunteti castigatoare de pe blogul Mamica Urbana.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și

2 comentarii

  1. Primul personaj care mi-a colorat copilaria a fost Scufita Rosie, pe vremea cand mergeam la gradinita. Apoi, au urmat Capra cu trei iezi, Nica, Pinochio si multe altele, se schimbau de la un an la altul. Acum, impreuna cu Denis retraiesc momente minunate din copilarie.

  2. Mi-au placut tare mult Pisicile Aristocrate, stiu ca am fost cu mama la cinema si imi traducea soptit la ureche. Acum si fetita mea canta prin casa “cat de bine e sa fii motan” si o recunoaste oriunde o vede pe Marie 🙂

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.