“Copilaria in Romania”, concurs de fotografie organizat de Salvati Copiii

Salvati Copiii organizeaza concursul cu titlul Copilaria in Romania. Pentru a participa, utilizatorii trebuie sa acceseze pagina de Facebook Salvati Copiii Romania, sa apese butonul ” Imi place  / Like” din partea de sus a paginii, sa incarce o fotografie care sa contina reprezentari ale copilariei in diferite ipostaze (familie, scoala, comunitate), pastrand un echilibru intre imaginile cu continut pozitiv si cele care infatiseaza copii aflati in dificultate.


1) Concursul se desfasoara in toata reteaua de utilizatori Facebook si este organizata pe contul organizatiei Salvati Copiii Romania.
2) Concursul se adreseaza tututor celor care au un cont de Facebook si varsta de minim 13 ani.
3) Perioada de desfasurare. Concursul incepe la data de 01 iunie 2012, ora 00:00:00 si inceteaza la data de 17 iunie 2012, ora 23:59:59.
4) Sunt acceptate maxim 5 fotografii in concurs de pe un singur cont.
5) Fotografiile trebuie sa fie postate pe „wall-ul” contului Salvati Copiii Romania, fara manipulari foto (sunt permise ajustari minimale de luminozitate sau culoare). http://www.facebook.com/SalvatiCopiiiRomania
6) Jurizarea se va face atat pe baza LIKE-urilor primite pentru fiecare fotografie, cat si in functie de voturile echipei Salvati Copiii. Primele 30 de fotografii care primesc cele mai multe like-uri vor fi jurizate de catre o echipa Salvati Copiii. Castigatorii vor fi desemnati in data de 22 iunie 2012 si vor fi anuntati prin intermediul site-ului www.salvaticopiii.ro si al contului Salvati Copiii din reteaua Facebook.
7) Pentru a evita o eventuala utilizare neautorizata a fotografiilor, recomandam folosirea unui watermark la incarcarea pozelor pe wall.
8) Prin inscrierea fotografiilor in concurs autorii acorda permisiunea organizatiei Salvati Copiii Romania de a utiliza imaginile in activitatile sale.

 

Premii

Locul 1. Aparat foto compact (rezolutie – minim 12Mp, zoom optic – minim 4X).

Locul 2. Imprimanta color cu jet (rezolutie – minim 4800×1200)

Locul 3. Rama digitala (minim 7’’).

2 mentiuni: album foto

 

Interdictii

Nu inscrieti in concurs imagini ai caror autori nu sunteti. Exceptie fac imaginile realizate de catre membrii familiei cu acordul acestora. Sunt interzise imaginile care infatiseaza situatii de abuz si in care identitatea copilului nu a fost protejata. Sunt interzise imaginile care contin nuditate, postarea acestora fiind considerata infractiune. Postarile care incalca oricare punct din regulament vor fi sterse fara avertizare sau instiintare.

 

Castigatorii vor fi anuntati pe wall-ul contului Salvati Copiii Romania si pe www.salvaticopiii.ro, iar pentru intrarea in posesia premiilor, acestia trebuie sa trimita datele de identificare (nume, prenume, adresa, numar de telefon) printr-un mesaj privat adresat organizatiei Salvati Copiii. Nu postati datele personale pe wall!

 

Comunicat de presa

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.