Știri
Leave a comment

Cu capul in flori. Atelier de podoabe de pus pe cap

Creative Arts organizeaza duminica, 9 iunie a.c., incepand cu ora 13:00, la Caffé D`Arthé (Bucuresti, Str. Popa Nan, nr. 7) un atelier de podoabe de pus pe cap. Participantele vor realiza coronite si bentite cu flori pentru un look de vara fresh si plin de personalitate.

Florile, cordelutele si materialele necesare pentru realizarea bentitelor si coronitelor vor fi puse la dispozitia participantelor pentru ca acestea sa realizeze un accesoriu de par pe care sa il poarte in functie de stilul vestimentar abordat.

Atelierul este sustinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii si accesorizare in cadrul Creative Arts si designer In a State.

Durata cursului: intre 2 si 4 ore, in functie de dificultatea accesoriilor realizare de participante.

„Cu capul in flori” este ultimul atelier din platforma de creativitate Proiect13. Pentru ca vrem sa le multumim cum se cuvine persoanelor care ne-au onorat cu prezenta in perioada toamna 2012 – primavara 2013, vom organiza si un Cocktail Party, incepand cu ora 17:00, in gradina Caffé D`Arthé. Premii, surprize, cockatailuri, discutii despre moda, stil vestimentar si lifestyle, aceeasi atmosfera prietenoasa, in acelasi decor plin de farmec asa cum v-ati obisnuit.

Costul atelierului este de 60 RON si include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe, intrarea la Cocktail Party este libera.
Dress code Cocktail Party: flower power.

Inscrierea se poate face prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890 intre orele 10:00 si 20:00. Data limita de inscriere: 9.06.2013, ora 10:00, in limita locurilor disponibile.

p13_Cu capul in flori

Anca Spiridon, trainer Creative Arts: „Platforma de creativitate Proiect13 s-a transformat intr-o comunitate de oameni creativi, dornici de a invata cum sa adaptezi tinutele vestimentare in asa fel incat sa fie in concordanta cu personalitatea si stilul de viata. Am ales ca in cadrul ultimului atelier sa realizam coronite inflorate pentru a incheia aceasta etapa din cadrul Proiect13 in stilul binecunoscut al festivitatilor de sfarsit de an. Ne amintim de anii copilariei si sarbatorim cunostintele acumulate in cadrul atelierelor.“

Mai multe informatii despre atelierele Proiect13 puteti afla accesand pagina de Facebook – http://www.facebook.com/Proiect13.

Despre PROIECT13

Proiect13 (sustinut de Creative Arts) reuneste 13 ateliere pe teme legate de moda si stil de viata, care vor fi organizate bilunar, incepand din 15 septembrie 2012, la ceainaria Caffé D`Arthé.

Despre Creative Arts:

Creative Arts este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. Creative Arts realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, croitorie, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica,  actorie/improvizatie  si stand-up comedy.

Comunicat de presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *