Inspir și expir
comments 9

Cu ce m-am ales după 5 luni la Revvolution

De mai bine de o lună am încheiat antrenamentele la Revvolution. Antrenamente e puțin spus pentru că acolo înveți și te bucuri că începi să trăiești o nouă viață. Una în care ți se explică extrem de logic de ce și cum funcționează corpul și psihicul tău. Așa cum vă spuneam în alte articole, abonamentul la Revvolution include, în primul rând, evaluare corporală cu Tanita, partea de exerciții fizice, meniu personalizat elaborat de un nutriționist pe baza analizelor medicale și a evaluărilor corporale. Și asta nu e tot. În abonament (de fapt i-aș zice parteneriat) intră și sedințe de psihonutriție, sesiuni de cum să execuți corect exercițiile, o comunitate în care găsești răspuns la toate întrebările legate de programul Revvolution.

Așa că vedeți de ce cuvântul antrenamente nu definește pe deplin activitatea la care te înhami. Program ar fi mai bine. De ce zic că este un parteneriat? Pentru că acolo contează, și aș putea spune primează, factorul uman. Nu ești încă un abonament bifat, încă o sumă de bani luată, încă o fișă la dosarul de nutriție. Ești un om cu toate punctele tari, cu determinare, voință, ambiție, un corp de îngrijit, dar și cu punctele slabe, cu momente de renunțare, cu voci care îți zic că nu vei fi în stare, cu autosabotaj, cu platou, cu obstacole. Tot programul este gândit să îți vină în ajutor.

Evaluare cu Tanita

Evaluare cu Tanita

Când te înrolezi în program semnezi practic un parteneriat de viață mai bună cu toți oamenii de acolo

Fiecare om din echipă te susține și știe că nu îți este mereu ușor, dar îți transmite mesajul că nu este imposibil și că puterea se află în tine. Un lucru pe care l-am apreciat extrem de mult a fost faptul că se pune accent pe executarea corectă a exercițiilor și că ți se răspunde la orice nelămurile. Mai bine execuți varianta mai ușoară, dar corect, decât pe cea grea, incorect. În sală, Valentin Vasile, cel care a pus bazele acestui concept, aduce cu el determinarea, buna dispoziție și corectitudinea. Antrenorii vin, la rândul lor, cu multă energie pozitivă și susținere. Am fost la multe săli de sport până acum și nu m-am simțit la fel de încurajată ca aici. Vreau să subliniez ceva extrem de important: susținerea se face pe pozitiv: hai că poți, încă 10 secunde…., și nu pe negativ: uită-te la tine ce grasă ești, am o veste bună: nu faci bine…

Oglinda este pentru a-ți corecta poziția

Nu aș vrea să scriu despre Revvolution prin comparație cu alte săli, dar nu mă pot abține. Dau doar un exemplu și mă opresc. Știți sălile alea unde antrenorii se cred Johnny Bravo, se admiră în oglindă și se uită după toate fetele bune? Ei bine, la Revvolution nu am simțit în 6 luni această atitudine. Toată lumea era axată pe exerciții. Oglinda era pentru a-ți corecta poziția și de a executa exercițiile din ce în ce mai bine.

Cu ce m-am ales după 5 luni de Revvolution?

De ce nu mai merg la Revvolution? Pentru că a început vacanța fetelor și suntem mai mult plecați, dar zău că îmi lipsește. O simt în fiecare mușchi care tânjește după izometrie, planșă, genuflexiuni, abdomene. Îmi lipsesc endorfinele de după fiecare antrenament și atmosfera de acolo. Cu ce m-am ales după 6 luni de Revvolution?

 • 5 kg în minus (din grăsime, nu din mușchi). La înălțimea și greutatea mea, înseamnă cam 2 măsuri la haine.
 • Tonifiere (îmi fac curaj să vă arăt o poză de anul trecut în costum de baie și una de anul acesta)
 • Deprinderea unor obiceiuri de hidratare
 • Un plan alimentar și anumite reguli de asociere a alimentelor, plus împărțirea lor pe anumite ore ale zilei
 • O postură corectă a corpului
 • Dorința de a-mi menține corpul sănătos și de mi-l respecta
 • Certitudinea lui 80% alimentație, 20% sport
 • Certitudinea că suntem ceea ce alegem să fim

Vă povestesc într-un alt articol ce am reușit să pun în aplicare în concediu din ce am învățat la Revvolution. Până atunci nu uitați să vă iubiți și să vă onorați corpul. Vă oferă atât de multe.

Text: Ana Nicolescu

9 Comments

 1. Andreea-Carmen Radu says

  Ultimele două propoziții din articol spun totul! Mai zic și eu doar atât: sănătatea este cel mai de preț bun al nostru, este păcat să o pierdem.

  • Ana Nicolescu says

   Așa e! Nici nu ne dăm seama ce bogați și liberi suntem când suntem sănătoși.

 2. Cristina says

  Merg de 10 luni. O sa scriu si eu despre asta. Pe mine m-a schimbat enorm! Respectul de sine trebuie sa inceapa in primul rand cu aceasta cunoastere a propriului corp.

 3. Mi-a placut cum ai descris experienta ta cu ei si cel mai mult mi-a placut fraza cu ” nu esti inca un abonament bifat”. In anii trecuti cand am incercat sa imi fac un abonament la sala, pe oriunde m-am dus primul lucru cerut au fost banii si mi s-a explicat in cate feluri pot sa ii platesc. Scheme de plata, programe diferite de lucru, dar nimic despre modul in care se lucreaza si ce abordare au antrenorii. Asa ca am renuntat. Dupa ce am nascut, am ramas cu un surplus de 20 kg pe care am reusit sa il dau jos, am fost anul trecut printr-o recomandare la un nutritionist si am inceput batalia :D. Abia acum am inceput sportul, pentru ca abia acum reusesc sa imi fac mai mult timp si pentru ca acum simt ca sunt pregatita. Momentan alerg in parc ( imi place tare mult) si am un program de exercitii combinate dupa care ma ghidez ( am studiat destul de mult pe partea ta si am ales ce am crezut ca mi se potriveste). Consider ca trebuie sa imi si placa tipul de sport pe care il fac, altfel nu ma tin.
  Deocamdata continui asa, ma simt bine si am invatat multe despre alimentatia mea, stiu ce sa ii dau corpului meu ca sa ma simt bine. Mi s-a deschis si apetitul pentru colanti si tricouri de sport, adidasi deja am 4 perechi 😀
  Spor in continuare! Astept urmatoarele experiente!

  • Ana Nicolescu says

   Mulțumesc. Și mie îmi place alergatul și știu ce zici cu apetitul pentru haine sport. I feel you sister! Poate încerci și programul Revvolution.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree