Inspir și expir
Leave a comment

Cum am pierdut 2 cm din circumferință într-o săptămână

Săptămâna trecută v-am povestit aici și aici despre cum încerc să dau jos cele 5 kg care nu îmi plac cum arată și le simt din plin la alergat și atunci când o duc pe Julie în brațe.

Pe lângă alimentație, suplimente alimentare, yoga și meditație, am primit recomandarea să acționez și extern, printr-un tratament anticelulitic și de fermitate. Extern e puțin spus. De fapt este doar o parte din poveste pentru că tratamentul anticelulitic cu LED este special conceput ca procedură non-invazivă, o alternativă a intervenției chirurgicale pentru a reduce volumul și diminua considerabil celulita.

Din cauza timpului scurt (două săptămâni înainte de plecarea la mare), am ales să fac 4 ședințe de tratament anticelulitic, combinate cu 4 pentru fermitate la Nomasvello în Floreasca. De ambele tipuri de tratament aveam nevoie și chiar de mai multe ședințe, dar m-am mulțumit și cu atât, cu promisiunea să reiau după ce mă întorc din concediu.

Tratamentul anticelulitic LED +Esthetic funcționează de la rădăcina problemei, fără a afecta țesuturile din jur. Are un efect vasodilatator și tonifică în straturile cele mai profunde ale pielii, reducând celulita și excesul de grăsime. Efectul imediat este de tonifiere și reducere în volum. Mai multe detalii puteți citi aici.

Cu ajutorul tratamentului pentru fermitate, pielea își recapătă elasticitatea. Și e nevoie din plin, mai ales că forța gravitațională își face simțită prezența, iar cu vârsta pielea își pierde din fermitate.

La prima ședință, după ce am completat o fișă cu câteva aspecte importante legate de sănătate, am trecut la măsurători. Nu m-au bucurat cifrele, dar am pornit cu mare speranță și m-am așezat entuziasmată pe masa de masaj. Primul a fost gelul anticelulitic, care a fost ajutat să intre puțin în piele cu un masaj buuun și necesar, care aproape că m-a dus în lumea viselor. Apoi a fost fixată lampa specială în dreptul coapselor și a feselor și au pornit, pe rând, timp de 20 de minute, lumini verzi și roșii, iar eu  vizualizam cu ochii minții cum se topește celulita sub acțiunea LED-ului și a gelului.

Apoi a urmat încă un masaj, fapt ce mi-a arătat că a început să-mi placă masajul. Nu îl agream înainte. Probabil că era prost făcut. De fapt, mereu am fugit de masajul anticelulitic pentru că am nimerit de câteva ori la persoane nepricepute, din saloane obscure, care mi-au lăsat vânătăi și am țipat de durere pe toată perioada masării. Așa că nu mai aleg cine-știe-ce saloane cu oferte luate de pe net unde orice persoană cu un curs de câteva ore se numește cosmeticiană sau maseuză.

13695042_10153732813997043_604427169_n

La fel cum nu mai aleg nici saloane în apartamente de bloc, cu draperii roșii și întuneric. Prefer lumină, profesionalism, curățenie, ordine și apreciez ca atunci când nu am chef de vorbă și închid ochii, persoana care îmi face procedurile să respecte acest lucru și să nu caute subiecte de discuție inutile.

Ochiul meu vigilent a urmărit atent ce s-a mai întâmplat de acum doi ani de când nu am mai fost la Nomasvello. Atunci salonul era relativ nou: pereții albi, aparatele curate, materialele de lucru atent aranjate, oamenii zâmbitori și amabili. Acum totul e la fel. Ceea ce apreciez tare mult. Și, pe lângă curățenie, am apreciat că oamenii care lucrează la Nomasvello rezistă acolo. M-am bucurat să o revăd pe Claudia cu ale ei mâini magice. Face Claudia un masaj de nu-ți mai vine să pleci.

Nu pot să descriu ce se întâmplă în timpul expunerii la lampa cu LED pentru că nu simt nimic în timpul procedurii. Nu m-am măsurat după prima ședință, deși mă tenta foarte tare să văd dacă este adevărat ce scrie pe site că se reduce circumferința cu 1-3 cm. Am zis să aștept terminarea celor 8 ședințe și apoi să mă minunez de rezultat. Însă, am simțit că pantalonii scurți de blugi nu mai stau ficși pe fund și este nevoie să strâng cureaua. Going the victory dance!

Procedura pentru tratamentul pentru fermitate este similară celei anticelulitice, însă se folosește alt gel. Expunerea este aceeași de 20 de minute, lampa la fel, culorile la fel se schimbă la câteva minute.

Rezultatul după 8 ședințe este 2 cm din circumferința feselor, în minus. Atât la copase, cât și la fese, pielea este mult mai tonifiată, nu mai este flască, ternă și lispită de vigurozitate. După ce vin din concediu sunt hotărâtă să continui tratamentul și să optez pentru tratament de fermitate și pentru zona abdominală care a cărei piele nu mai este viguroasă după două sarcini. Noi, mamele, știm ce spunem.

Poze cu coapsele ferme vă trimit de pe plajă :). Stay tuned.

Text: Ana Nicolescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree