Cum ar desena copilul tau Orasul vesel?

Zilele trecute, am intrat impreuna pe platforma http://www.inorasulvesel.ro ca sa redesenam ambalajul mini tabletelor Kinder Chocolate, in cadrul unei campanii jucause si creativa. Dupa ce m-am minunat ce copii talentati avem si m-am bucurat de aceasta initiativa de a incuraja creativitatea nativa a copiilor, Mariuca a preluat controlul si iata ce a iesit.

Sa va explic motivatia fiecarui element din desen. De fapt o sa va spun povestea. Anul trecut, Mariuca a fost in grupa Buburuzelor la gradinita, iar anul acesta este la Iepurasi. Inca este nostalgica dupa vechea ei clasa mica si inca se crede bucuruza. De aceea, abundenta gargaritelor la baza desenului. Cea cu rosu sunt eu, cea cu mov este ea, pentru ca mie imi pace rosul, iar ei movul si pentru ca ea vrea sa fim din nou doar noi doua, fara Julie si sa ne plimbam in parc de cand e soare pana apar stelele. Pomul cu mere este cel din curtea nostra de la casa de vacanta din Comarnic, a zis ca ii e dor de livada si de dealuri, asa ca le-a asezat frumos in desenul ei nostalgic si jucaus, alaturi de flori, fluturi si pasari, asa cum erau ele libere in peisajul montan. Mingea nu e tocmai pe placul ei, dar ii aduce aminte de mare, cand a avut o minge roz cu Hellor Kitty, insa orice minge gonflabila colorata e suficient de buna pentru o joaca zdravana. Cat despre avion, bunicii ei tocmai ce s-au intors din concediul din Antalya. Si iata cum copiii isi transpun realitatea lor, dorintele, neimplinirile, nostalgiile, iubirile in desene, care sunt mai mult decat simple dungi trasate stangaci. Ele poarta amprenta sufletului lor.

Desenul_meu_Orasul_Vesel_Kinder_Chocolate (1)

Desi fiecare copil poate participa cu mai multe desene, noi ne-am oprit la unul singur pentru ca era deja seara, tarziu. Pe platforma, este nevoie de inscrierea si supravegherea unui adult. Logarea se face cu nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon si parola sau prin contul de Facebook. Aplicatia de desenat poate fi accesata si fara logare, insa pentru salvarea desenelor este necesara logarea. Desenele trebuie sa exprime ideea de Oras vesel. Site-ul poate fi accesat si de pe mobil sau tableta, deci iata o activitate utila pentru copii in timp ce merg cu masina.

In cadrul campaniei sunt premii numai bune de castigat. Saptamanal, se pot castiga 1 000 de stickere de perete personalizate cu Kinder. Sunt puse in joc 8 sevalete de copii. Premiul fantastic este o camera desenata de echipa Kinder, care se va acorda participantului care a inscris valabil cele mai multe desene pe durata campaniei. Pe langa toate acestea, mai sunt 8 premii mari, care constau fiecare in inscriptionarea pe produse Kinder Chocolate a desenului desemnat castigator la aceasta categorie, iar produsele vor fi disponibile spre comercializare in Romania. Campania se desfasoara in perioada 16 septembrie – 16 octombrie, asa ca va invit, cu drag sa ne incurajam copiii sa deseneze Orasul Vesel. Este relaxant si creativ. Sunt tare curioasa cum isi imagineaza copiii vostri ludicul urban si poate invatam ceva din asta, noi, parintii.

Text: Ana Nicolescu

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.