Cum ii asiguri un viitor financiar copilului? Ce oferte au firmele de asigurari si bancile?

In aprilie a fost ziua Mariucai. Nu i-am cumparat niciun cadou substantial pentru ca as vrea ca in loc de jucarii, cu care oricum nu se prea joaca, haine, care ii raman oricum mici si are o gramada, sau alte lucruri care mi se par inutile dintr-un anumit punct de vedere, sa ii adun bani intr-un cont. Bani pe care sa ii poata folosi fie pentru studii (in alta tara), fie pentru a-si cumpara o casa (eventual in alta tara), fie sa inceapa o afacere (ideal in alta tara), fie pentru a-i asigura un inceput de maturitate cat de cat stabil financiar. Da, stiu, printre altele, imi iubesc tara nespus.

Asa ca am inceput investigatia la firmele de asigurari si la banci pentru a le vedea ofertele. Si le voi lua pe rand. Vreau sa precizez, de la inceput, ca articolele din aceasta serie nu sunt promotionale si nu am niciun castig de pe seama lor. Ma gandesc sa va spun si voua ce aflu ca poate mai sunt parinti interesati de viitorul financiar al copilului si ar fi mai usor sa afle informatia dintr-un singur loc. Asadar, incepem cu Eureko.

 „Comoara ta”, asigurare de viata Eureko

Eureko a creat asigurarea de viata „Comoara Ta” pornind de la ideea ca orice parinte vrea sa-i ofere un viitor mai bun copilului sau. Cum functioneaza aceasta asigurare?

  • Este o asigurare de viata cu suma asigurata garantata la expirarea contractului platita  copilului.
  • Pe parcursul duratei contractului ofera protectie si stabilitate financiara.
  • Asigura suma garantata in caz de supravietuire, iar in caz de deces, se asigura returnarea primelor platite.
  • Este un produs flexibil, ce poate fi modificat conform dorintelor parintelui  asigurand astfel  un viitor lipsit de griji copilului sau.
  • Prin acest program de asigurare poti planifica viitorul copilului tau incepand cu varsta de 1 an, iar el se va putea bucura de asigurare, de beneficiile acesteia, o data cu implinirea majoratului pana la varsta de 25 de ani.
  • La momentul pe care-l vei stabili la semnarea contractului de asigurare, copilul tau va primi suma planificata, integral sau, daca vrei, sub forma de rente, pe o perioada definita.
  • In momentul in care contractul de asigurarea ajunge la maturitate, copilul tau, ajuns si el la varsta majoratului, va avea o suma acumulata cu care va putea face ce doreste: sa studieze, sa inceapa un business, sa isi cumpere o masina sau poate chiar o casa, astfel incat prezentul lui sa contureze un viitor frumos, visele lui sa devina realitati imediate, palpabile. Astfel, vei avea constiinta impacata ca i-ai oferit un start mai bun in viata de adult.

Text: Ana Nicolescu

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.