Știri
Leave a comment

Cursuri de street dance pentru copii + CONCURS Moty Dance Studio si Mamica Urbana

 Odata cu venirea toamnei Moty Dance Studio revine cu forte proaspete, aducand o serie de surprize adresate iubitorilor de dans. In octombrie, scoala de dans Moty deschide o serie de cursuri de street dance pentru copii, conduse de o echipa noua de instructori, si va invita intr-o noua sala de antrenament in incinta Afi Palace Cotroceni.

In vacanta de vara Moty Dance Studio si-a marit echipa cu 3 noi instructori cu experienta de peste 6 ani in domeniu si cu multe premii castigate la competitiile nationale si internationale de street dance. Printre acestia se numara si Cosma Lennon, antrenorul oradean care doi ani consecutivi, in 2011 si 2012, a fost membru al juriului in cadrul Campionatului Mondial de Hip Hop din Las Vegas.

Pe langa personalul profesionist, scoala de dans Moty pune la dispozitia cursantilor doua sali moderne de antrenament, atat in zona centrala – Afi Palace Cotroceni, cat si in zona Romexpo – Universitatea Romano-Americana.

Scoala de dans Moty activeaza in industria dansului de mai bine de 6 ani, timp in care a format o serie de dansatori profesionisti care s-au remarcat atat coregrafiind si dansand alaturi de artisti consacrati precum, Loredana Groza, cat si in cadrul a numeroase spectacole si emisiuni TV, cum este si binecunoscutul show „Dansez pentru tine”. De asemenea, instructorii si coregrafii scolii de dans au pus bazele unor trupe competitionale care si-au facut simtita prezenta in cadrul concursurilor si al festivalurilor artistice din Romania, cucerind, nu de putine ori, primul loc al podiumului. Un exemplu este trupa de copii The Bombons Crew, care a castigat in acest an locul I la Campionatul National de Street Dance.

Instructorii si coregrafii scolii de dans, persevereaza in munca de formare si mentinere a excelentei in dans si in aceea de sustinere si dezvoltare a tinerelor talente. Astfel, oferta educational-artistica prezinta cursuri de dans la nivel de initiere, intermediar si performanta, adresate tuturor grupelor de varsta, avand ca obiectiv principal dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor cultural-artistice si creative ale copiilor.

Parintii care isi aduc copii la cursurile de dans de la sala Fitness Universitatea Romano-Americana, in intervalul cursului de dans, beneficiaza de ore de fitness la pret redus. O luna de fitness la doar 50 de lei.

 

CONCURS Moty Dance Studio si Mamica Urbana

Castiga unul din cele 10 vouchere a cate 2 sedinte gratuite de dans, pentru copilul tau. Castigatorii vor fi desemnati, prin Random, pe data de 6 noiembrie.

Regulamentul concursului:

Da Like paginii de Facebook Moty Dance Studio.

Da Like paginii de Facebook Mamica Urbana.

Lasa un comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea Cum se numeste trupa de copii care a castigat, in acest an, locul I la Campionatul National de Street Dance?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree