Știri
Leave a comment

De 1 iunie, daruieste-i copilului tau un copacel

De 1 Iunie, ii poti face o bucurie copilului tau daruindu-i un copacel care va fi plantat de voluntarii MaiMultVerde in toamna anului 2012 si care va creste odata cu el. Sarbatoresti astfel nu doar bucuria de a impartasi cu ceilalti, ci si cu padurea, pe care o vei gasi tot acolo si in anii urmatori.

Copilul tau se va bucura de acest cadou in fiecare an, iar copacelul va creste amintindu-i mereu de tine. Copaceii-cadou se vor bucura de grija si atentia sustinatorilor MaiMultVerde, iar tu vei primi periodic pe e-mail vesti si fotografii de la ei.

 

15 milioane de copaci sunt taiati anual in Romania. Vrem sa ajutam padurea sa-si reintregeasca familia. In aprilie si noiembrie 2011 si, din nou, in aprilie 2012 am plantat primii copacei din campania “Fa cadou un copacel!”. 16.000 de puieti de stejar, frasin, paltin, tei si par corcodus au fost plantati cu ajutorul sustinatorilor MaiMultVerde care au ales sa faca un cadou unei persoane dragi si o donatie, in acelasi timp. Detalii despre plantarea Padurii Sara (numele a fost ales de unul dintre sustinatorii campaniei prin tragere la sorti) gasesti aici, iar despre a doua serie de copacei plantati la Ploiesti aici.

 

Ce oferi, de fapt? Un aer mai curat, pentru ca fiecare copacel plantat inseamna reducerea cantitatii de dioxid de carbon din atmosfera.  Reabilitarea zonelor desertificate, a celor afectate de inundatii si alunecari de teren prin actiuni de impadurire. Oportunitati de voluntariat pentru mediu si sansa de a participa la actiuni de plantare pentru voluntarii MaiMultVerde.
Poti oferi copaci tuturor prietenilor tai, donand 10, 30, 50, 100 sau 150 de lei. Voluntarii MaiMultVerde vor planta cate un copac pentru fiecare 10 lei donati de tine. Detalii aici.


Cine, unde, cand va planta copacii?

Puietii achizitionati din donatiile realizate in aceasta campanie vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde in toamna. Echipa MaiMultVerde te va tine la curent cu zilele si locurile de plantare.

Poti participa si tu la plantare!

Aboneaza-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte si locurile de plantare si pentru a te inscrie ca participant la actiune.

 

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree