De Ziua Copilului, MasterCard ofera reduceri si cadouri pentru cei mici

In primele trei zile din luna iunie, dedicate copiilor, MasterCard ofera reduceri exceptionale si surprize, reunite sub conceptul Elite Day, in magazinele Petit’s, Pink & Blue, si Petit Bateau. Toti posesorii de carduri MasterCard Gold, Platinum, World, World Elite si Corporate care cumpara cadouri pentru cei mici din cele trei magazine vor primi, in afara de reducerea disponibila in mod normal in cadrul programului MasterCard Elite, si un discount suplimentar.

 

 

 

„Prin Elite Days ne propunem sa condimentam programul nostru anual de beneficii premium, MasterCard Elite, prin oferte si mai atragatoare pentru clienti, timp de 2-3 zile pe luna”, spune Ioana Gorganeanu, Marketing Manager, Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.

 

Cea de-a doua oferta exceptionala Elite Day este disponibila pe 1, 2 si 3 iunie in magazinele Petit’s, Pink & Blue si Petit Bateau din Bucuresti.

 

In magazinul Petit’s din Baneasa Shopping City, reducerea extraordinara este de 25%, plus discount-ul constant de 5%, iar clientii primesc si un consilier personal care sa ii ajute sa gaseasca cel mai potrivit cadou pentru micutii lor.

 

Toti clientii care viziteaza magazinul Pink & Blue, din strada Putul lui Zamfir si platesc cu unul dintre cardurile MasterCard eligibile, primesc o reducere de 10%, in plus fata de discount-ul constant, care este tot de 10% si cadouri-surpriza. In plus, in seara zilei de 1 iunie se va organiza si o petrecere pentru copii, cu zane si spiridusi.

 

Cel de-al treilea magazin participant, Petit Bateau din Baneasa Shopping City, vine cu extra-bonusuri de 15%, in plus fata de reducerea obisnuita de 5%, si livrare gratuita pentru cumparaturile in valoare de peste 400 lei.

 

 

Comunicat de presa

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.