Descopera Romania pe bicicleta impreuna cu Mickey si Donald

Mickey Mouse si Donald Duck ii provoaca pe cei mici sa descopere Romania de la inaltimea bicicletei. Pana pe 12 iunie, copiii si familiile lor pot intra pe website-ul disney.ro sa prezinte cele mai interesante locuri descoperite in excursiile lor, pe bicicleta, prin Romania. Participantii cei mai activi vor fi premiati cu o excursie in Austria pentru intreaga familie si numeroase produse Disney.

Website-ul disney.ro a devenit locul preferat al copiilor si familiile lor in perioada competitiei, sprijinindu-i cu recomandari si opinii despre destinatii de vis din diferite zone ale tarii. Multi juniori si-au impartasit deja impresiile, au incarcat fotografii, au relatat intamplari hazlii si au demonstrat cat sunt de creativi.

 

„Ne dorim ca tot mai multi copii din Romania sa se bucure de excursii pe bicicleta impreuna cu familia si prietenii, inspirati de personajele lor preferate. Campania se doreste un exercitiu simplu pentru a-i incuraja pe cei mici sa valorizeze miscarea in aer liber si speram ca exercitiul sa se transforme in obicei,” a declarat Corina Constantin, Marketing and Communication Manager, Compania Walt Disney.

 

Cum poti castiga premiile Disney? Intra pe website-ul disney.ro si inregistreaza-te. Inainte de a porni la drum, inscrie-te intr-una una dintre cele patru echipe si alege-ti capitanul: Mickey – echipa rosie, Donald – echipa albastra, Goofy – echipa verde si Minnie – echipa violet.

Incearca sa ìti convingi familia si prietenii sa te urmeze, cauta un traseu interesant si porneste la drum! Trimite apoi un scurt raport al calatoriilor tale, impreuna cu poze. Daca raportul tau de calatorie va fi ales cel mai bun de catre juriu, poti castiga o vacanta pe bicicleta cu familia in Austria!

Pentru mai multe detalii despre regulamentul concursului, viziteaza  http://www.disney.ro/mickey/biciclete/

Drum bun si vreme frumoasa!

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.