Știri
Leave a comment

Donate Your Brunch!

Salvati Copiii organizeaza impreuna cu hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti, in premiera in Romania, DONATE YOUR BRUNCH – un eveniment deosebit, atat prin originalitate, cat si prin scopul sau.

In decorul cosmopolit creat de rafinamentul restaurantului Avalon, pe de-o parte, si de dinamismul restaurantului Benihana pe de alta parte, Henrik Sebok, Certified Master Chef, ii va delecta pe invitati cu cateva din secretele sale gastronomice preferate, intr-o demonstratie de gatit in direct in care il va avea ca invitat special pe Chef Catalin Scarlatescu. Dupa lectia de gatit, pasionatii de arta culinara vor fi invitati la un concurs-fulger care ii va rasplati pe cei mai priceputi si mai curajosi dintre invitati cu premii inedite.

Fondurile stranse urmeaza sa sa fie donate organizatiei Salvati Copiii pentru finantarea programului “Fiecare Copil Conteaza”, pentru sprijinirea actiunilor din comunitatile in care se desfasoara programul (sprijin cu alimente de baza pentru beneficiari, vitamine si suplimente nutritionale pentru gravide si copii 0-5 ani din grupul tinta si produse igienico-sanitare). Acest program face parte din Campania mondiala Every One, initiata de Organizatia Internationala Save The Children si urmareste reducerea mortalitatii infantile si a copiilor pana la cinci ani.  Proiectul initiat de Salvati Copiii Romania isi propune diminuarea cu 15% a mortalitatii infantile si a copiilor sub cinci ani din Romania in perioada 2010 – 2015 prin dezvoltarea de programe suport pentru mame si copii si prin dotarea cu echipamente medicale performante a maternitatilor si sectiilor de nou-nascuti. Pentru mai multe detalii despre program, va invitam sa accesati site-ul www.salvaticopiii.ro

brunch-show-ro - Copy

Puteti contribui la sustinerea acestei cauze prin participarea la brunch,  dar si prin donatii online pe pagina evenimentului. Fiecare donator online, va primi o reteta speciala, creata de Henrik Sebok, Certified Master Chef.

Evenimentul marcheaza o noua etapa in colaborarea dintre hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucuresti si Organizatia Salvati Copiii si se doreste a deveni o traditie la deschiderea anului scolar si a sezonului de Brunch din fiecare toamna.

Evenimentul beneficiaza si de sprijinul “Dona Nina”, un brand de produse gourmet, ce ofera clientilor sai o varietate de produse cu traditie, provenite din agricultura bio fara conservanti, cu un design unic.

Comunicat de presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree