Duminica Citim in iarba, in Herastrau

Duminica, 28 septembrie, va asteptam la a treia editie Citim in iarba, in Parcul Herastrau, in zona Roata Mare. Ȋncepem la 10 dimineata si stam pana la 8 seara, iar in program avem lectura in aer liber. Citim pentru noi sau copiilor, citim din carti sau de pe tablete, orice forma de lectura e permisa la Citim in iarba.

Citim in iarba se intinde pe durata intregii zile, de la ora 10.00 la ora 20.00 si cuprinde o serie de activitati placute:

–      De la 11.00 la 12.30 – atelierul „Teatru si indemanare” sustinut de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step

–      De la 15.00 la 17.00 – schimb de carti cu bookblog.ro

–      De la 17.00 la 18.00 – atelierul „Fantezie printre imagini”  sustinut de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step

–      De la 18.00 la 19.00 – „Alba ca Zapada” cu Teatrul Zurli

De asemenea, in intervalul 10.00- 18.00, avem biblioteca in aer liber organizata de prietenii nostri de la Editura Litera.

„Avem carti de dat (de la partenerii media), carti de impumutat (biblioteca in aer liber de la Editura Litera) si carti de schimbat (www.bookblog.ro), asa ca nu exista riscul sa va plictisiti daca ajungeti la noi.” spune Laura Ivancioiu, PR Director la DECI SE POATE, organizatorul evenimentului.

Evenimentul va fi sustinut si de catre reprezentantii Bancii Romanesti, care vor lansa o provocare tuturor celor prezenti, indiferent de varsta, antrenandu-i intr-o sesiune de intrebari pe teme financiare. Participantii vor avea de descoperit, la fata locului, ravase cu mesaje targetate, astfel incat vor avea acces la educatie financiara pentru intreaga familie, iar Banca Romaneasca le va acorda premii.

Sponsorii editiei din acest an sunt Orange si Banca Romaneasca. Partenerii La Roche-Posay, Tymbark, Optiblu, LabormedAlvogen, Litera vin cu cadouri pentru participanti. Ne sustin Gradinita Bambi, Scoala Step by Step si Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala Step by Step.

Intrarea este libera. Pentru detalii si program urmariti pagina de Facebook.

 Comunicat de presa

 

 

S-ar putea să-ți placă și

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Bifați căsuța de selectare GDPR

  • Acest formular îți colectează numele, e-mailul și conținutul, pentru a putea urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.